Aktywne Wpisy
Habebok +53
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
glassmice +365
Udało się!:d Pan nieuk zbanowany❤️
#paliwodahejtclub
#paliwodahejtclub
@AnonimoweMirkoWyznania: a co cię też bolcował że wiesz ( ͡º ͜ʖ͡º)
@AnonimoweMirkoWyznania: Zdecydowanie.
Uzależniania satysfakcji ze współżycia z konkretnego rodzaju orgazmu, i to do tego stopnia że zmniejsza się u ciebie zainteresowanie seksem to symptom problemu.
@AnonimoweMirkoWyznania: Przeciętnie ogarnięty człowiek, niezależnie od płci, wie że to jest niemożliwe.
A tak serio to więcej czułości. Mi się udało swoją kobietę doprowadzić do orgazmu na wszelkie sposoby. Spróbuj najpierw się pobawić, tak żeby było już prawie prawie i dopiero robisz wejście smoka. I musisz wiedzieć jak woli, delikatnie czy ostro? Wszystko kwestia prób i zabawy.. bez stresu i w końcu się uda.
Obśmiałam się, jest to fizycznie nie możliwe. Zdajesz sobie, ze kobiety udają orgazmy? I głownie przez takich typków jak Ty, którzy nie potrafią odpuścić, bi bedą tak długo jechać by sie poczuć w koncu facetem? Tylko po 3h takiej jazdy,
Po pierwsze r--------l w swojej głowie to że jak nie dochodzi to nie jest satysfakcjonujące dla Ciebie. Dla niej jest, sama ci o tym powiedziała, no chyba że jej nie wierzysz. Co nie znaczy że masz jej nie doprowadzać do szału. Ale przełknij tą dumę że kutangiem nie jesteś w stanie jej wywrócić oczu na wierzch.
Dwa, ogarnij że
Komentarz usunięty przez autora