Wpis z mikrobloga

Może to ze mną jest problem? Może to ja powinienem skorzystać z pomocy jakiegoś seksuologa?

@AnonimoweMirkoWyznania: Zdecydowanie.
Uzależniania satysfakcji ze współżycia z konkretnego rodzaju orgazmu, i to do tego stopnia że zmniejsza się u ciebie zainteresowanie seksem to symptom problemu.
  • Odpowiedz
Miałem przed nią 5 dziewczyn oraz kilkanaście przygodnych 'sportowych' stosunków. Każda dziewczyna z jaką uprawiałem s--s, dosłownie KAŻDA bez wyjątku, przeżywała hiper-uber-wywalone w kosmos orgazmy pełne jęków i konwulsji

@AnonimoweMirkoWyznania: Przeciętnie ogarnięty człowiek, niezależnie od płci, wie że to jest niemożliwe.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: mam tak samo jak Twoja dziewczyna, o----m nie jest mi potrzebny, s--s jest zajebisty i satysfakcjonujący. nie każda kobieta na o----m, poczytaj o tym i przestań szczuć partnerkę. z tego co rozumiem ona jest zadowolona ale Ty chcesz ją dla własnych egoistycznych potrzeb zmusić do fajerwerków. właśnie dlatego kobiety zaczynają udawać o----m, dziwię się, że Twoja jeszcze nie zaczęła, bo mnie już by trafił szlag.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: masz za małego.
A tak serio to więcej czułości. Mi się udało swoją kobietę doprowadzić do orgazmu na wszelkie sposoby. Spróbuj najpierw się pobawić, tak żeby było już prawie prawie i dopiero robisz wejście smoka. I musisz wiedzieć jak woli, delikatnie czy ostro? Wszystko kwestia prób i zabawy.. bez stresu i w końcu się uda.
  • Odpowiedz
DżizysKrajst: Różowa here. No ja sobie tego nie wyobrażam, przecież w seksie dążymy do orgazmu zarówno swojego, jak i partnera, aby dać sobie jak największą rozkosz; to tak jakby przebiec maraton na pierwszym miejscu i nie otrzymać medalu. S--s bez orgazmu na dłużą metę byłby dla mnie cholernie ciężki do zniesienia i powodował narastającą frustracje, a brak satysfakcjonującego pożycia będzie miał prędzej czy później różne konsekwencje. Szczerze do bólu? Nie wiem
  • Odpowiedz
Atomówka : " Miałem przed nią 5 dziewczyn oraz kilkanaście przygodnych 'sportowych' stosunków. Każda dziewczyna z jaką uprawiałem s--s, dosłownie KAŻDA bez wyjątku, przeżywała hiper-uber-wywalone w kosmos orgazmy pełne jęków i konwulsji."

Obśmiałam się, jest to fizycznie nie możliwe. Zdajesz sobie, ze kobiety udają orgazmy? I głownie przez takich typków jak Ty, którzy nie potrafią odpuścić, bi bedą tak długo jechać by sie poczuć w koncu facetem? Tylko po 3h takiej jazdy,
  • Odpowiedz
nieumiemwymyslicnicku: Spokojnie mireczku, takie kobiety się zdarzają. Miałem takie 2, nie frustruj się.

Po pierwsze r--------l w swojej głowie to że jak nie dochodzi to nie jest satysfakcjonujące dla Ciebie. Dla niej jest, sama ci o tym powiedziała, no chyba że jej nie wierzysz. Co nie znaczy że masz jej nie doprowadzać do szału. Ale przełknij tą dumę że kutangiem nie jesteś w stanie jej wywrócić oczu na wierzch.

Dwa, ogarnij że
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: wydaje mi się, że poprzednie mogły kłamać. Osiąganie orgazmu przez penetrację jest rzeczą do nauczenia się, szacuję, że większość, szczególnie młodych kobiet ma z tym problem, natomiast przy seksie oralnym on nie wystęuje. Nie ma tu znaczenia wielkość czy ruch - łechtaczka jest bardziej wrażliwa niż pochwa. Druga sprawa, taki o----m nie jest zły, można to włączyć do gry wstępnej i jest ok, ewentualnie dokończenie po seksie. Czemu faceci
  • Odpowiedz