Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@AnonimoweMirkoWyznania: a ja nie bede #!$%@? i mysle ze napisze cos co powinno ci sie przydac.

Czego ty oczekujesz? Zakladajac ze twoje poprzednie podboje to prawda, ja na twoim miejscu juz czulbym sie spelniony, wyrozniony i doceniony. Wiedzialbym ze juz jestem zajebisty i nie potrzebuje sobie tego wiecej udowadniac. Tym bardziej jesli twojej kobiecie to pasuje to ja juz widze tylko jakas niezdrowa ambicje. Pozbadz sie tego bo na prawde nie
Torozowa: To Ty masz problem, a nie Twoja dziewczyna. Ja również nie jestem w stanie dojsc przez penetracje, ba, dopiero niedawno zaczelam w ogole dochodzic podczas seksu - musze sie wspomagac masujac lechtaczke w trakcie. A to tez nie zawsze dziala. Co wiecej minetka jest przyjemna, ale zupelnie na mnie nie dziala. Mimo wszystko uwielbiam seks i nawet bez orgazmu za kazdym razem jestem bardzo zadowolona, moj facet jest ekstra partnerem.
@AnonimoweMirkoWyznania kiedyś czytałem, że kobieta po prostu nie ma orgazmów pochwowych. Prawie zadna. Nigdy. Elementem do stymulacji prowadzącym do orgazmu jest analog penisa, lechtaczka. Są może faceci którzy mają orgazm od ruchania w dupę albo od ssania moszny ale to raczej wyjątki od reguły, tak jak kobiety z orgazmem pochwowym. Taka już anatomia.

A tak pozatym to bait, #!$%@? 19 cm, ruchanie gdzie popadnie, jakis żigolo pomidoro, ja #!$%@?ę 2/10 bo odpisałem