Aktywne Wpisy
czerwonykomuch +888
Wygląda na to, że „Mieszkanie na Start” aka Kredyt 0% jednak wejdzie, choć nikt tego programu nie chce, nie potrzebuje, a skutki jego wprowadzenia są doskonale znane.
Nie ma pieniędzy m.in. na:
- elektrownię atomową (na którą pieniądze się znajdują w państwach o gospodarce wielkości jednego polskiego województwa)
- kwotę wolną 60 tys.
- podniesienie 2 progu podatkowego (tak, aby PIT 41% (podatek + składka) płacili ludzie o rzeczywiście wysokich zarobkach, a
Nie ma pieniędzy m.in. na:
- elektrownię atomową (na którą pieniądze się znajdują w państwach o gospodarce wielkości jednego polskiego województwa)
- kwotę wolną 60 tys.
- podniesienie 2 progu podatkowego (tak, aby PIT 41% (podatek + składka) płacili ludzie o rzeczywiście wysokich zarobkach, a
SmugglerFan +10
Ehh, chłop myślał, że może coś z tego będzie, bo po godzinie w kawiarni już pytała czy może przejdziemy się jeszcze gdzieś na winko, pytała o moje FB, pytała o której kończę pracę żeby wyjść gdzieś w tym tygodniu. Myślałem, że mnie polubiła. Lol, beka, iksde.
No i znowu powrót do piekła tinderowego, umówiłem właśnie kolejną randkę. Minie z kilka miesięcy zanim poznam dziewczynę, która będzie mi się tak bardzo podobać jak
No i znowu powrót do piekła tinderowego, umówiłem właśnie kolejną randkę. Minie z kilka miesięcy zanim poznam dziewczynę, która będzie mi się tak bardzo podobać jak
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czego ty oczekujesz? Zakladajac ze twoje poprzednie podboje to prawda, ja na twoim miejscu juz czulbym sie spelniony, wyrozniony i doceniony. Wiedzialbym ze juz jestem zajebisty i nie potrzebuje sobie tego wiecej udowadniac. Tym bardziej jesli twojej kobiecie to pasuje to ja juz widze tylko jakas niezdrowa ambicje. Pozbadz sie tego bo na prawde nie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
A tak pozatym to bait, #!$%@? 19 cm, ruchanie gdzie popadnie, jakis żigolo pomidoro, ja #!$%@?ę 2/10 bo odpisałem
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@wojtek_bez_portek: co w tym dziwnego? Nie istnieją według Ciebie faceci z 19 cm penisami? xD