Wpis z mikrobloga

Mimo masakrycznej stypy, całkiem fajnie ogląda się takiego streama bez donejtów. Ten niepokój w oczach grubasa, ten strach, ten latający wzrok, te różne próby nakręcenia dzieciarni do wysyłania kasy (śpiewy, puszczanie po kilka razy tych samych, starych utworów - np. Mortal Combat i Menelix, posadzenie matki przed kamerą, itp. itd.)

Coś pięknego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dzisiaj nawet założenie internetu stacjonarnego pod drugim adresem nie jest problemem, a jeszcze wczoraj podobno "się nie dało"...

#stopdonejt
#grubyoszust
#danielmagical
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Chemical_Brother: I dobrze...

Już dawno temu jego ego w------o do niepojętych rozmiarów. Nie szanował widzów, nie szanował znajomych (pokłócił się chyba ze wszystkimi, przez co teraz siedzi na kanapie sam i nie ma kto pomóc przy remoncie), robił coraz gorsze i nudniejsze streamy, bezczelnie wyłudzał hajs i nierealizował celów, to może wreszcie uda się go "naprostować".

Mam tylko nadzieję, że ludzie nie wrócą do masowego donejtowania tego chytrego, aroganckiego i
  • Odpowiedz
@Chemical_Brother: Jasna sprawa. Nie chciałem się rozpisywać, więc zawarłem to pod "nie szanował widzów". Większość "starszej widowni" chyba poznała już dostatecznie dobrze tego zakłamanego grubasa.

W marcu był zabawnym i sympatycznym grubaskiem.
W maju/czerwcu zakłamanym, ale dalej względnie "śmiesznym" grubasem.
Teraz jest zakłamanym i nudnym tucznikiem, niewartym choćby złamanego
  • Odpowiedz