@WuDwaKa: tak serio to zgłosiłam to i mode odrzucił, komentarz nadal wisiał potem zgłosiłam jeszcze raz na apce i inny mode zaakceptował zgłoszenie i tak wygląda tamto odrzucone teraz, taki jeden screen, ale bardzo wymowny
w ogóle ostatnio moderacja coś dziwnego robi, jakichś witaminek im brakuje chyba
@MadIen: tutaj oni zawsze tłumaczą, że jak odrzucają to jeszcze nie było powiązań z innym kontem, ale też mnie to zawsze wkurza jak widzę, że rozpatruje mi to moderator, którego kojarzę ze złych decyzji to mam wrażenie, że dobrze sprawdził i wiedział, że to multi i dlatego odrzucił xC jeszcze pół biedy jak się okazuje, że to multi np. po tygodniu, ale dziwnie jak mode odrzuca, a ten ktoś dostaje bana
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
potem zgłosiłam jeszcze raz na apce i inny mode zaakceptował zgłoszenie i tak wygląda tamto odrzucone teraz, taki jeden screen, ale bardzo wymowny
w ogóle ostatnio moderacja coś dziwnego robi, jakichś witaminek im brakuje chyba
jak widzę, że rozpatruje mi to moderator, którego kojarzę ze złych decyzji to mam wrażenie, że dobrze sprawdził i wiedział, że to multi i dlatego odrzucił xC
jeszcze pół biedy jak się okazuje, że to multi np. po tygodniu, ale dziwnie jak mode odrzuca, a ten ktoś dostaje bana