Wpis z mikrobloga

@GrumpyTheCat: Mają, ale to jak położysz towar, a jak trzymasz w ręku i skanujesz tym "pistoletem" no to nie ma szans żeby zważyło, grunt żeby było szybko, pewnie jak jakiś upierdliwy kierownik to zwracają na to uwagę, w przeciwnym wypadku raczej ich to nie obchodzi.
  • Odpowiedz
@GrumpyTheCat: Z doświadczenia wiem, że w kerfurze, tylko samoobsługa ma możliwość weryfikacji czy jest dobrze zważone. Przykaz od góry jest taki, żeby sprawdzać na oko czy mniej więcej jest tyle co na kasie wyskoczy, ale wszyscy mają to w dupie.
  • Odpowiedz
@Skju: Rzadko komentuje coś, bo mi ręce opadają. No ale k---a słów brak. Z jednej strony nie chce aby moje miasto było kojarzone z takim dziadostwem, ale z drugiej jak na to patrzę.... Oby im groby chujami porosły. Bydło.
  • Odpowiedz
  • 1
@Skju mnie zawsze kusi żeby oberwac liście z ananasa przed wazeniem skoro i tak się je wyrzuca to po co płacić ( ͡° ͜ʖ ͡°) no ale jestem uczciwy
  • Odpowiedz
@Skju na miniaturce myślałem że to imbir xD k---a niech Janusze zaczną jeszcze sobie orzechy łuskać bo co będą za skorupke płacić!! xD
  • Odpowiedz