Aktywne Wpisy
WielkiNos +82
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +211
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Dzis moge sie oficjalnie pochwalic - od niemal 2 lat pracuje nad nawigacja do nowego A8 (oraz kilku innych premium brandow z grupy VAG). Ponizej dwa zdjęcia, reszta kiepsko wyszla albo nie powinienem sie nimi chwalic - enjoy :)
Na zdjeciach prototyp
Wolam też kolegow z tagu testowanie, bo jestem testerem no i trochę #pokazmorde
#carboners #audi #a8 #motoryzacja #testowanieoprogramowania
Komentarz usunięty przez moderatora
[edit]
Doczytałem, że Tester, więc pewnie A..r..k, a teraz trzyliterowa firma? :D
Komentarz usunięty przez autora
@audiokoks: VAG ma od cholery poddostawców. Wiele osób jest zatrudnione przez pośredników. Poszukaj jakiegoś wokół Ingolstadt lub Weissach, to się załapiesz. Ewentualnie odgadnij firmy z mojego postu wyżej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym, tak jak pisalem wyzej - obecnie nie testuje za duzo - raczej koordynuje i planuje robote dla innych :d
@Agenda:
Calkiem dobrze, czuc ze auto duze i ciezkie - ale przyspieszenie prawilne, a te wszystkie dodatkowe sensory naprawde pomagaja w niektorych sytuacjach.
I dawno nie widziałem kogoś ubranego jak deskorolkowiec z lat 90tych
Z fartem kumplu :)
A8 chce mieć kufer jak Mercedes xD
Komentarz usunięty przez autora