Wpis z mikrobloga

Dlatego warto sprawdzać jajka nad osobnym naczyniem, bez względu na datę.


@Nito: Też tak robiłem, do momentu, gdy ktoś się mnie zapytał - "kiedy ostatnio zdarzyło ci się trafić na zepsute jajko?". I przestałem, bo wolę raz na 100 lat stracić jajecznicę niż za każdym razem sprawdzać każde jajko.
  • Odpowiedz
#!$%@? tip, nie podsmażą się całe. Dlatego faceci są lepszymi kucharzami


@Chudzinx: akurat jakiś pro kucharz tak robil w swoich przepisach więc argument jest podwójnym inwalidą xD
  • Odpowiedz
@Lucinka:
@steven44: @FIFO:

Laska sobie chciała ładną jajecznice zrobić a Ci się #!$%@?ą HUR NIE UDAWAJ SUPER KUHARZA GUPIA BABO XDDD ja #!$%@? co za typy, no rzeczywiscie się porwała z motyką na słońce, takie danie chciała suka przygotować a nie umie gotować xDDD
  • Odpowiedz
@Lucinka: po prostu pomidory na tym badylu ladniej wygladaja. estetyka dania tez jest wazna. wole posilki od baby ktora wzoruje sie gordonie niz od "smieszka" ktory cisnie beke z pomidorkow na galazce :P
(no chyba ze smacznie gotujesz) ;)
  • Odpowiedz