Wpis z mikrobloga

@chamskietechno: #!$%@? tip, nie podsmażą się całe. Dlatego faceci są lepszymi kucharzami


@Chudzinx: @FIFO: w sumie to gówno prawda, ładnie się podsmażą i nie puszczą za dużo soku dzięki czemu jajko nie przejdzie tak bardzo smakiem pomidorów. Jedyna jajecznica czy sadzone z pomidorami akceptuję właśnie w takiej formie, chyba że pomidory inne niż koktajlowe to krojone na pół albo na ćwiartki. No chyba że chcesz szakszukę to wtedy trzeba
@kanclerz_krolestwa_paprotnikow: na patelnie dajesz oliwe ,potem dajesz bekon ,gdy sie podsmazy wbijasz jajko i smazysz potem i przekladasz na talerz ,do tego chleb , lub bulka ,pomidor zjadzasz na cieplo ,smacznego , jajko przed smazeniem wbijam na spodek i sprawdzam jego swierzosc