Wpis z mikrobloga

Taki problem. Jestem w Albanii (Saranda). Duży 4 gwiazdkowy hotel. Dziś patrzę i mam przebitą oponę. Parking podziemny, strzeżony. W oponie 10 cm wkręt. Na miejscu parkingowym takie cuda jak na obrazku (widać tylko kilka ostrych śmieci bo nie będę zbierał wszystkiego). Menago tego przybytku tylko ręce rozkłada i odsyła. Auto ma ubezpieczenie na całą Europę UE i resztę krajów ale to nie stało się na drodze publicznej.
Jak mogę to ugryźć? Samo łatanie opony może nie pomóc bo zrobiłem z 15m na niej i może mieć uszkodzoną strukturę. Też problem bo jutro do domu a 1900Km na zapasówce bez zapasu to trochę duże ryzyko z racji na trudne gorskie drogi.
#wakacje #prawo #motoryzacja #albania
michallus - Taki problem. Jestem w Albanii (Saranda). Duży 4 gwiazdkowy hotel. Dziś p...

źródło: comment_SHsjuLQC52bosPgRiO639QhTV3Be9DTj.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michallus: zadzwoń do ubezpieczyciela i dopytaj. A jak musisz sobie radzić sam to szukaj wulkanizacji. Jak wrócisz do kraju to już sobie zmienisz opony.
  • Odpowiedz
@michallus: jak już ogarniesz temat z oponą to proszę daj znać jak wakacje w tej Sarandzie. Byłem na Corfu w zeszłym tygodniu i pojechal;iśmy na wycieczkę do Sarandy to powiem Ci, że strasznie średnio mi się to podobało. Pełno śmieci, niedokończonych budynków czy gruzu na poboczach dróg. Infrastruktura słaba. Zameczek górujący nad mistem świetny ale żebym miał tam spędzić więcej, niż jeden dzień to nie wiem.
  • Odpowiedz
Serio?

Niektorzy nie powinni podrozowac. Zlapal gume w Albanii i po head admin , manago i na mirko wypisuje. Juz bys mial dawno przelozona zapasowke i byl w wulkanizacji gdzie by Ci to od reki i za grosze zrobili.

#cojestztymswiatem
  • Odpowiedz
@bigger: no dobra, ale jego wlasnosc zostala uszkodzona przez syf na miejscu parkingowym ktorego to syfu nie powinno byc. To raczej nie na miejscu nie uwazasz?
  • Odpowiedz