Aktywne Wpisy
Qrix +91
toporek1234 +178
Pomijając sam wywiad Kraśki z Mentzenem - obejrzyjcie sobie dzisiejsze wydanie faktów.
Przedstawiona była m.in. Lewica i Trzecia Droga - wypowiedzi kandydatów o programie o tym co chcieliby zrobić, co PiS zrobił źle np. w kwestii darmowych leków. Jak przeszło na Konfederację nie było nic o jakiejkolwiek propozycji programowej i o tym co Konfederacja proponuje w tych wyborach. Były za to jakieś stare kontrowersyjne wycinki różnych osób z Konfederacji a nawet Godek,
Przedstawiona była m.in. Lewica i Trzecia Droga - wypowiedzi kandydatów o programie o tym co chcieliby zrobić, co PiS zrobił źle np. w kwestii darmowych leków. Jak przeszło na Konfederację nie było nic o jakiejkolwiek propozycji programowej i o tym co Konfederacja proponuje w tych wyborach. Były za to jakieś stare kontrowersyjne wycinki różnych osób z Konfederacji a nawet Godek,
- nieuwzględnienie braku dowozu na Podgórz w opisie, a co najważniejsze, brak poinformowania o anulowaniu zamówienia, z tego co pamiętam to jaca czekał na ten obiad ile? Dwie godziny? Przecież chyba każdy by dostał jobla w tej sytuacji;
- ton osoby rozmawiającej z Danielem przez telefon - nie wiem jak bardzo trzeba być nieprofesjonalnym w swoim zawodzie, by prowadzić rozmowę telefoniczną w równie prowokacyjny co arogancki sposób, mało tego, koleś przytaknął na "wojenkę" xD no #!$%@? jak w przedszkolu
- Rozdmuchiwanie kwestii tej zaniżonej oceny. Jeszcze jakby nie było możliwości wyłączenia oceniania to jeszcze spoko, rozumiem, ale przecież jest jak wół. Mało tego, zgaduję, że GR nie jest jakąś ogromną restauracją, a kierownik obchodzi się z tym, jakby to była główna atrakcja Torunia xD. Stali bywalcy i tak będą przychodzić. Koleś ewidentnie szuka plecków, na których się może wybić, korzysta z okazji.
I nie, nie bronię Jupitera, bo też ma swoje za uszami. Jeśli się w czymś mylę, to poprawcie mnie, chętnie podyskutuję
#danielmagical
2. racja, to bylo dosyć nieprofesjonalne
3. nie wiem co gruba ryba planuje, ale jeżeli chce dokopać magicalowi to jestem za nim