Wpis z mikrobloga

Ostatnio zauważyłem, że najlepsze #rozowe pracują w aptekach. Nawet jak mają po tej 40 czy więcej to są mega uśmiechnięte i zadbane. Zawsze coś doradzą i życzliwie się uśmiechną, jeszcze nie trafiła mi się niemiła Pani z apteki. Szacunek do Pań z apteki tak zostałem wychowany.

#apteka #oswiadczeniezdupy
KiedysMialemFejm - Ostatnio zauważyłem, że najlepsze #rozowe pracują w aptekach. Nawe...

źródło: comment_R7bg29y1OUkJBCInvPCeEq7bUS0z1TqT.jpg

Pobierz
  • 83
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MZ23 Zależy gdzie, widać Twoja znajoma dobrze trafiła. Moja sąsiadka musiała się wyprowadzić na drugi koniec Polski, gdzie na jakimś zadupiu dostała spoko ofertę i faktycznie ładnie zarabia. A tak to płace beznadziejne.
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm Najbardziej śmieszny zawód XD Ciężkie studia, dużo nauki, żeby później stać i sprzedawać jak jakaś baba w sklepie XD Jasne, trzeba mieć wiedzę i niejednokrotnie doradzić coś, ale przeciętnie to po prostu wydajesz towar z recepty czy co se tam kto wymyśli XD
  • Odpowiedz
jeszcze nie trafiła mi się niemiła Pani z apteki

@Kiedys_Mialem_Fejm: W aptekach bywam raz na kilka lat, ale mam takiego pecha, że spotykam tam smutne farmaceutki, po których widać, że uśmiech je boli.
No chyba, że tak reagują na mój uśmiech. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Ogólnie pół na pół z tymi uśmiechniętymi.
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm: Coś w tym jest, bo i moje obserwacje to potwierdzają.
W jednej aptece trafiłem na kobietę która miały gorszy dzień, widać było po niej. Ale obsługa pierwszorzędna, wszystko miło pięknie szybko i nawet pod koniec wizyty pojawił się uśmiech.
  • Odpowiedz