Aktywne Wpisy
wykop +36
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
Jakie #zainteresowania #hobby u kobiet są dla mężczyzn atrakcyjne a które są nieatrakcyjne, bądź nawet red flag?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #zwiazki #pytanie
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #zwiazki #pytanie
#apteka #oswiadczeniezdupy
@Kiedys_Mialem_Fejm: W aptekach bywam raz na kilka lat, ale mam takiego pecha, że spotykam tam smutne farmaceutki, po których widać, że uśmiech je boli.
No chyba, że tak reagują na mój uśmiech. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ogólnie pół na pół z tymi uśmiechniętymi.
W jednej aptece trafiłem na kobietę która miały gorszy dzień, widać było po niej. Ale obsługa pierwszorzędna, wszystko miło pięknie szybko i nawet pod koniec wizyty pojawił się uśmiech.
Potwierdzam jako klient :)
Ale jeśli ktoś współpracował z aptekami albo prowadzał się z aptekarką chyba się zgodzi, że to tylko maska i na co dzień z tymi dziewczynami jest baaardzo różnie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Lketoglutaran
Dlatego to był tylko pomysł ( ͡° ͜ʖ ͡°)