Z cyklu wszystkie pieniążki wydaję na książki :D Robię ankietę ile książek przeczytaliście w wakacje? Wpisujcie w komantarz jakie :) #ksiazki #ankieta #czytajzwykopem
@misia87vs: 12, ale wakacje trwają jeszcze prawie miesiąc, więc jeszcze kilka pewnie zdążę. Przeczytałem Trylogię Sienkiewicza, siedmioksiąg Harry'ego Pottera, biografię Alexandra Hamiltona i książkę o wypadkach w lotnictwie.
@misia87vs: 3-4 tygodniowo. Pomagała spokojna praca na nocki, kiedy zwykłem słuchać książek przekonwertowanych do mp3. Do tego to samo zawsze przed snem, bez względu na dzień tygodnia.
@misia87vs: 14 w sumie przez wakacje. Prawie całą serię o wiedźminie, Kinga ("Dallas 63"), Dumasa ojca ("Dwie Diany", "Towarzysze Jehudy"), "Muzeum ziemi ojczystej" Siegfrieda Lenza, "Aniołowie śmierci" Ambroziewicza, "Zamach" Harrego Mulischa, "Cdn" Bratnego i "Kozietulski i inni" Mariana Brandysa.
@misia87vs: Nie miałem wakacji w tym roku :( ale od czerwca do września 3, "Sekretne życie drzew", "Apelacja w postępowaniu cywilnym" i "Kukuczka. Opowieść o najsłynniejszym polskim himalaiście", mało bo praca i magisterka motzno.
Robię ankietę ile książek przeczytaliście w wakacje?
Wpisujcie w komantarz jakie :)
#ksiazki #ankieta #czytajzwykopem
Ile książek przeczytałeś w wakacje?
normę wyrabiam w zimę
Jak wygooglujesz ten tytuł, to ze strony NASA możesz pobrać za darmo ebooka.