Aktywne Wpisy

PSY_DELIC +172
Wypuścili ich!! Czy Iza zamówiła na śniadanie frytki i nuggetsy???
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
gymw8nhnzd +185
Śniadanie dla potężnego piramidziarza - nugetsy, frytki, trochę zwiędłej zieleniny, pomidorek, coca-cola
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
źródło: Screenshot 2024-09-11 at 11.50.54
Pobierz

![Duńczycy zmusili uchodźców do nauki języka. To przyniosło efekty! [BADANIE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/0f08c5dee4f433959ed802d761cc7aa20874d0a7e3106c25d26fdaabe2980d9b,q80.jpg)

Uczę się od jakiegoś czasu programować i jako, że interesuję się polityką pomyślałem, że zrobię coś, co mogłoby trochę poprawić stan naszego kraju, pomagając podjąć ważną decyzję - na kogo zagłosować?
Pomysł polega na tym, żeby umożliwić użytkownikom głosowanie na projekty ustaw, tak jakby byli posłami i wyświetlać kto głosował tak samo jak oni.
Wydaje mi się, że to najbardziej obiektywny sposób podjęcia decyzji, ze względu na to, że nawet po przeczytaniu programu partii może okazać się, że robią zupełnie na odwrót! Dlatego zamiast kierować się emocjami, ulotną pamięcią, lepiej sprawdzić czego tak na prawdę dokonali ludzie, których wybraliśmy - czy nie należy się zastanowić nad wybraniem innych następnym razem.
No więc pracuję nad prototypem, który można przetestować pod adresem poniżej. Wszelkie sugestie mile widziane!
wybornie.org
Niech rynek zweryfikuje! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w poprzednim wpisie zapomniałem tagów :x
#programowanie #webdev #polityka #polska #wybory #internet
źródło: comment_2IO3vIfxupZ5o2U12OFttqvh3PzyCXPb.jpg
Pobierzźródło: comment_MBI0WFCzRgvnvNyteazjRWjV2IyxHTiH.jpg
PobierzZ opisu zrozumiałem, że to jakaś forma quizu - ty głosujesz i porównujesz z wynikami partii. I na koniec wychodzi tobie która partia może ciebie dopisać do list wyborczych bez obaw o łamanie kręgosłupa moralnego ;-)
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Tools/Web_Console/Opening_the_Web_Console
BTW nie masz komuchów niewierzących, nie masz Korwina a to skromne kilkanaście procent.
źródło: comment_qlfaEuzsykhmwzwX1zTHgdQcmekkmdD8.jpg
Pobierz