Wpis z mikrobloga

@majsterV2 muszę Ci powiedzieć że sam uczę informatyki i w każdej grupie zdarza się taki co myśli że wie wszystko i na pierwszych zajęciach chce kompilowac jądro. A jeśli chodzi o podstawy to zawsze jest kiepsko. A jak słyszy big Indian myśli że to o Winnetou
  • Odpowiedz
@majsterV2: heh, pamiętam jak ze 4 lata temu w Technikum mieliśmy takie stare Delle Optiplex (te co mogły leżeć i z takim okrągłym frontem). Podczas próbnego egzaminu kwalifikacyjnego trzeba było zainstalować Avasta i przeskanować system. Nie udało się bo czas potrzebny na instalację przekroczył czas na napisanie egzaminu xD (czyli coś około 3-4 godzin)
  • Odpowiedz
muszę Ci powiedzieć że sam uczę informatyki

@rezystor: jak to jest przegrać życie? ;) Znasz takie przekleństwo: "żebyś uczył cudze dzieci"? ;)
ps. big Endian i little Endian
  • Odpowiedz
@Vein mam własną firmę i jestem wice dyrektorem w szkole a uczę bo lubie. Wiec myślę że całkiem nieźle mi się w życiu powodzi. A duży Indianin to zabieg jakiego używam na lekcjach razem z obrazkiem dwóch Indian. To pomaga zapamiętać niektóre rzeczy
  • Odpowiedz
Gorzej. Podstawowa. Znam swoją słabość do nastolatek więc wolałem nie ryzykować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A uczę też w technikum gdzie są same Sebastiany
  • Odpowiedz