@majsterV2 muszę Ci powiedzieć że sam uczę informatyki i w każdej grupie zdarza się taki co myśli że wie wszystko i na pierwszych zajęciach chce kompilowac jądro. A jeśli chodzi o podstawy to zawsze jest kiepsko. A jak słyszy big Indian myśli że to o Winnetou
@majsterV2: heh, pamiętam jak ze 4 lata temu w Technikum mieliśmy takie stare Delle Optiplex (te co mogły leżeć i z takim okrągłym frontem). Podczas próbnego egzaminu kwalifikacyjnego trzeba było zainstalować Avasta i przeskanować system. Nie udało się bo czas potrzebny na instalację przekroczył czas na napisanie egzaminu xD (czyli coś około 3-4 godzin)
@Vein mam własną firmę i jestem wice dyrektorem w szkole a uczę bo lubie. Wiec myślę że całkiem nieźle mi się w życiu powodzi. A duży Indianin to zabieg jakiego używam na lekcjach razem z obrazkiem dwóch Indian. To pomaga zapamiętać niektóre rzeczy
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
#humorinformatykow #serwery #serwerownia #linux #bekazpodludzi #rakcontent
@rezystor: jak to jest przegrać życie? ;) Znasz takie przekleństwo: "żebyś uczył cudze dzieci"? ;)
ps. big Endian i little Endian
A uczę też w technikum gdzie są same Sebastiany