Super ale wyobraźcie sobie drogie piwniczaki że ktoś ma dom czasem kolo niego czeba cos zrobic ale jak w taka pogode :/ Niby wrzesien a z robota sporo do tylu jestem przez pogode :/ #l-------------j
@Dead_Inside a basen a grill a latanie w czym mi wygodnie po podwórku lub zostawienie czegokolwiek cennego np narzedzi na srodku placu bez obawy ze mi ktos ukradnie :p? Poza tym ze trzeba czasem cks zrobic czy trawe ściąć dom wygrywa ze wszystkim z mieszkaniem :p
@Dead_Inside: dom 1:0 blok dla mnie, bo nie jest przyjemnie słuchać dźwięków z innych mieszkań. Remonty, kłótnie, imprezy, szuranie po podłodze jakimś gównem. Mieszkałem w kilku blokach i zawsze to wkurza, nawet jak nie jest takie namolne. Wolę już swój domek rodzinny, mnóstwo roboty na podwórku, ale ciszę i spokój w samym domu.
@toxarz: Ktoś ci każe mieć ten dom, pieprzony normiku? Teraz cierp za swoje błędy, przegrywie! Ha ha! #z-------------j użytkownika @toxarz w jego pusty łeb ᕦ(òóˇ)ᕤ
@addr xD to mowisz zycie przegrywa z piwnicy lepsze ? Pomysl sobie co bedziesz dzieciom/wnukom opowiadal jakie ciekawe historie co robiles dziadku jak byles mlodszy ? Nie bedziesz zalowal zycia spedzonego na przegrywie w piwnicy :p? Bycie normikiem jest spoko :>
#dziendobry #gorzkiezale
#z-------------j użytkownika @toxarz w jego pusty łeb ᕦ(òóˇ)ᕤ