Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +38
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
Dziś stuknęło mi 2 lata w obecnej #pracbaza.
Szefowie pogratulowali, powspominaliśmy nasze początki i doszliśmy do wniosku, że są zadowoleni ze mnie, z mojego progresu w pracy oraz obecnych umiejętności.
Zacząłem od stażu z UP na stanowisku magazyniera. Potem wyszkoliłem nowego pracownika, brałem udział w szkoleniu następnych, gdy firma się mocno rozwinęła, że nie dawaliśmy rady w składzie 2 szefów + 2 pracowników, potem awansowałem na stanowisko głównie biurkowe i z fizycznej pracy na klepanie w komputer i kontakt z klientem.
Lubię swoją pracę, atmosferę w niej, fajnie patrzeć na rozwój firmy, wszak zaczynali moi szefowie od paru produktów i wysyłek dziennie ok. 30 paczek a dziś pobiliśmy rekord i obsłużyliśmy ~380 klientów.
Szybko minęło. I oby dalej tak dobrze się kręciło - i szefom w firmie i mi.
#pracbaza #chwalesie #kawatime #przemyslenia
Fajne uczucie gdy się człowiek dobrze czuje w pracy
2 szefów + 2 pracowników
I to jest zarządzanie! Każdy pracownik ma swojego własnego szefa.
@JohnMaxwell: Tak, zwłaszcza, że jesteśmy na "Ty" i w sumie czasami nie czuć tego, że są moimi szefami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widzę że branża wciąż się rozwija ( ͡º ͜ʖ͡º)
Staramy się mieć nowe produkty w dobrych cenach i w stosunkowo przy tym dobrej jakości - z tego wszystkiego chłopaki 2 x w roku latają do Chin aby wszystko doglądać i załatwiać sprawy na miejscu.
I zgadzam się z tym, że z ulicy nikt nie wszedłby do nas do tego co jest już teraz.
Wolą wziąć kogoś komu ufają i go wszystkiego nauczyć robić po swojemu niż gościa który może i ma dyplom z Harvardu albo 10 lat expa w tym co robi ale co z tego skoro nie wiadomo jak pracuje ani czy nie będzie na boku robił interesów przeciwko szefom.
@Saute: umowa o prace czy inna? Netto 1k+, 2k+, 3k+? Też chciałbym mieć kiedyś dobrego i zadowolonego pracownika ( ͡° ͜ʖ ͡°)