Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Adriian321: nie chce być złą sąsiadką i tak po upomnieniu przestali robić głośne imprezy w środku tygodnia, takie ze cale osiedle mogłoby się bawić przy ich muzyce) Chodzi raczej o zmianę repertuaru. Może napisze im kartkę ale co na niej napisać? XD
  • Odpowiedz
@Izzka: Wracam przywołany. Swoją drogą doceń fakt, że Twoi sąsiedzi słuchają w miarę porządnej muzyki, a nie łapu capu discopolo. Co zrobić? Idź i porozmawiaj, listy pisało się kiedyś. Nic nie zastąpi rozmowy. Jeśli chodzi o częstotliwość w podobnych porach jednej piosenki - strzelam, że zapętlone radio internetowe. Słuchają zawsze ten sam kanał i zawsze o tej porze to leci. Namierz kanał i napisz do radia, aby zmienili playliste (
  • Odpowiedz
@Izzka: U mnie zawsze w czwartki/piątki w bloku na przeciwko na najwyższym piętrze ktoś katuje Nieboskłon z Męskiego Grania oczywiście śpiewając razem z orkiestrą...
  • Odpowiedz
  • 1
@jerzalke: oni śpiewają solo, wiec nie jest to radio internetowe. Nie wiem czy mają taki dobry gust wczoraj stojąc na balkonie po odspiewaniu Nickelbacka ( co nie jest takie złe) usłyszałam ze padła propozycja zaśpiewania Coldplaya, co spotkało się z desaprobatą, Wiec niby spoko gust, ale jednak nie do końca XD poza tym znają jedną piosenkę co jest smutne XD @kptant: rzeczywiście gorzej ale chociaż z orkiestrą XD
  • Odpowiedz
@Izzka: Dobra córka bo mi się nie chce tutaj z Tobą robić przedszkola. Kupujesz gorzałę, wrzucasz na dwie godziny do zamrażalki, wyciągasz, pukasz do drzwi i wyjaśniasz w czym rzecz. Jeśli potrafisz śpiewać to nie unoś się poziomem, bo jeśli to cioty w te klocki to nie będą chcieli z Tobą śpiewać.
  • Odpowiedz