Aktywne Wpisy
masz_fajne_donice +329
Zakupiłem właśnie obciągator za 1200 pln.
Ktoś jest ciekaw recenzji za dwa dni?
Byli ciekawi więc piszę. Jestem zaraz po testach więc nie mam entuzjazmu na nic - a więc efekt tożsamy z waleniem gruchy.
♥ Solidny w porównaniu do tańszego sprzętu jaki posiadam.
♥ Podłączany pod 220V więc nie trzeba się #!$%@?ć z ładowaniem a kabelek długi i cienki nie czuć go - od razu po wizycie #!$%@? można zabrać się
JohnnyPomielony +282
Dobra, czyli skoro już wiemy dzięki wykopkom, że wszyscy rolnicy to onuce bo kilku debili wywiesiło jakieś szmaty z idiotycznymi hasłami, to ja wrzucam wszystkich Ukraińców do jednego wora jako faszystów przez to zdjęcie. Jak sie bawić to się bawić, symetryzm na pełnej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ukraina #rolnictwo #protest
#ukraina #rolnictwo #protest
W tym czasie ja jeździłem tym autem, godzina konkretnie 19.10.
I teraz tak mam historie swoich lokalizacji w google włączoną, więc wiem że o 19.07 wyszedłem z domu i pojechałem do centrum, tylko sprawa wygląda tak że na 100% nie przejeżdzałem obok żadnego fotoradaru, a takie wezwania chyba tylko wtedy przychodzą ?
Dodam że list jest z komendy a nie ITD które chyba opiekuje się fotoradarami ?
Na co mam się przygotować, o co może im chodzić O.o
Możliwe żeby się mykneli z datami ?
#motoryzacja #prawo #policja #kierowcy #kiciochpyta #prawojazdy
Tak przynajmniej kiedyś było ?
Komentarz usunięty przez autora
Inna opcja: odwalałeś jakąś inbę na drodze i #!$%@?ł Cię ktoś, kto miał kamerkę.
@Maldo: no to ktoś cie nagrał, albo ustalili cię na podstawie kamer monitoringu. Podwójna ciągłą, wyprzedzanie na przejściu, tak jak pisali ochlapanie kogoś, wymuszenie. Popisywałeś się? Myślałeś nie tą głową co trzeba? No to przykro mi. Dobrze obejrzyj prawko bo możesz go długo nie zobaczyć. A może i nie przykro. Może na drogach będzie spokojniej/bezpieczniej.