Wpis z mikrobloga

Witam, mógłby mi ktoś wytłumaczyć dlaczego:
https://www.ibuygou.com/p-official-global-version-xiaomi-redmi-4x-4g-lte-smartphone-qualcomm-snapdragon-435-octa-core-1-4ghz-3gb-ram-32gb-rom-8878.html
jest lepszy (B20), a tańszy od:
https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-redmi-4x-qualcomm-snapdragon-435-octa-core-3gb-ram-32gb-rom-8779.html

Druga sprawa to zamawiał ktoś opcją dostawy "Priority Registered Airmail"? Nie było problemów z cłem/vatem? Ile przesyłka szła do domu?
#ibuygou #redmi4x #xiaomi
  • 21
jest lepszy (B20), a tańszy od:

@Krucyfiks: bo promo, to tyle

"Priority Registered Airmail"? Nie było problemów z cłem/vatem?

@Krucyfiks: cło odpada bo to telefon, może być VAT, weź ubezpieczenie od VAT

le przesyłka szła do domu?

zazwyczaj około 2 tyg
@Andczej: coś kuponów nie widać mimo nowego miesiąca, coś się pojawi w najbliższym czasie, nie wiesz może? chyba skuszę się na mi5x'a, i nie wiem czy warto na coś czekać czy nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Andczej: co tak odbijacie od ibuygou, bo i pirzu na yt widzialem tez tylko gearbest, i Ty teraz też gearbest :D swoje mi5 kupowałem z Wam na ibg i jestem zadowolony, że trochę podrożyli się teraz no cóż, ale jakaś gw przynajmniej jest i UoV.
@Andczej: dobrze "działa" to priorityline? chociaż w sumie, do mnie przyleciały 2 telefony xiaomi z ibg i żaden nie był na cle, ani ten wysłany dhl, ani ten wysłany eu direct czy jakos tak (za 8$ wysyłka, co szła 2tyg.). tak myślę może się szarpnąć na mi6'kę hmm...
@psxx u mnie 7/7 bez VAT, potwierdzonych wpadnięć było kilka, patrząc na ilość paczek jaka leci do Polski to bardzo mało

Poczekaj na kupon jak będzie na ~400$ + wysyłka priorityline około 5$, jak chcesz to cie zawołam
Ewentualnie teraz jest dobra cena na 6/128 ~450$

A mi6 polecam mocno
@Andczej: mam mi5 nadal i jestem dość zadowolony, ale 32gb przestało mi wystarczać. jeśli mi5x to 64gb+microsd, jeśli mi6 to tylko 128gb :D jak bardzo cena podana na GB mija się z tą do zapłacenia na paypal? bo tak mam 1600zł za 6/128