Aktywne Wpisy
RaszuVanTraszu +12
Rozwala mnie najbardziej to że w PO wszyscy mają zbiorową amnezję. Wypowiadają się i obiecują jakby byli nową partią, tymczasem rządzili przez dwie kadencje, gówno zrobili, a na koniec stracili mandat społeczny na korzyść PiSu. I to jest dzisiejsza opozycja która chce rządzić tym krajem. Druga rzecz która mnie rozwala to że obecni 30-latkowie pamiętają #!$%@? lat 2007-2015 i zdarzają się tacy którzy będą głosować na Tuska i spółkę.
#wybory
#wybory
Przecież śmierć jest tak naturalna jak oddychanie czy nawet sranie.
Tylu ludzi już umarło na świecie, a nam dalej wydaję się, że to coś strasznego, to po prostu inny stan w którym nas nie ma, straszne może są sposoby w jakie ludzie giną lub co przeżywają zaraz przed śmiercią.
W momencie śmierci Nie żyjemy my i świat, bo dla Nas świat to my. Można uznać to za durne stwierdzenie ale człowiek to bardzo samolubna i strasznie egoistyczna istota, martwimy się przyziemnymi nic nie znaczącymi sprawami, które w obliczu śmierci wydają się tak śmieszne, że aż żałosne, a w obliczu czasu który przemija wręcz nie istnieją.
Ja osobiście boję się śmierci bliskich osób, i ewentualnie, że będe długo umierał na jakieś gówno. A tak to wychodzę założenia, że zanim się urodziłem to też nie żyłem i było spoko.
Życie to po prostu przerwa w śmierci.
Zapraszam do dyskusji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przemyslenia #smierc
btw w momencie kiedy to pisales umarlo pewnie pare osob na swiecie
Komentarz usunięty przez autora
@selawi: @jadebowiemzewarto: @RRybak: @wasiuu: @plen:
Małe dzieci boją się tego co
co jak się okaże że dzień po twojej śmierci jakiś rusek odkrył że jak zmieszasz cebule z colą i to wypijesz to będziesz nieśmiertelny? lipa
Jakby coś w tych naszych autach siedziało czego nie potrafimy zrozumieć. Ten pierwotny kierowca. Czy może lepszym
Komentarz usunięty przez autora