Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

bart88uk +374
dzięki @wykop ze usuneliscie moj wpis o ukraincu ktory przywłaszczył sobie mój telefon na lotnisku, jestescie cudowni.
w skrócie: zgubilem telefon na lotnisku Balice w Krakowie na parkingu dla taxi typu kiss and ride gdy wychodziłem z auta, telefon był na siedzeniu i zapomniałem o nim i musiałem go nogą albo dupą wypchać gdy wychodziłem z auta xD kierowca był moj znajomy, nie ukrainiec na bolcie wiec telefon na pewno wypadl na
w skrócie: zgubilem telefon na lotnisku Balice w Krakowie na parkingu dla taxi typu kiss and ride gdy wychodziłem z auta, telefon był na siedzeniu i zapomniałem o nim i musiałem go nogą albo dupą wypchać gdy wychodziłem z auta xD kierowca był moj znajomy, nie ukrainiec na bolcie wiec telefon na pewno wypadl na

#wybory
Dasz jakiś pomysł?
Ostatnie kampanie właśnie prowadzili unikając obietnic, skupiając się na antyPisie i wdupili konkretnie.
z fartem
@RaszuVanTraszu: chyba nie pamiętasz jakim gównem była Polska przed rokiem 2007.
Sorry, brzydziłbym się 60 groszami za wpisy takie jak Twój
@RaszuVanTraszu: jak masz 15-17 lat, to masz prawo nie pamiętać.
Czy znasz np dynamikę wzrostu PKB w tym czasie, pamiętając np o kryzysie finansowym?
Sorry, rządy POPSL nie były idealne. Były momentami #!$%@?. Ale były stabilne.
W tych wyborach chodzi, moim zdaniem, o zatrzymanie PIS. Problem z PIS jest taki, że skutecznie realizują najgłupsze i najbardziej kosztowne obietnice wyborcze. PO potrafi powiedzieć, że kasy nie ma.
@RaszuVanTraszu: Jasne że pamiętam. Pamiętam też skąd są wagony hajsu PiSu na zbudowanie wieloletniego, skrajnie opiekuńczego państwa dla wielu wytargetowanych grup społecznych, bo przecież była gigantyczna bieda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS Nie będę głosował na Tuska, tak dla jasności.
@RaszuVanTraszu: Bo nie ma kasy na socjale. Pieniądze powinno się zarabiać, a nie dostawać. Wszelkie granty to pieniądze albo wzięte w kredyt albo zabrane od ludzi, którzy na nie pracują. Rozumiem wspierać ludzi w ciężkiej sytuacji, ale nie cholera
@RaszuVanTraszu ziom, pis wygrał nie przez głupi pijar konkurentów, tylko dlatego, że wmówił ludziom, że można efekty pracy innych dawać np niepracującym. I że "8 lat to za dużo" na jedną partię.
@malin90 sam morawiecki do pisiorów na zamkniętym spotkaniu mówił, że 500+ jest na kredyt... i przyszłe pokolenia go spłacą ;-(
Ale to wyborców PIS nie interesuje
@krytyk__wartosciujacy: I będzie to mówić, zawsze i wszędzie, jak tylko dorwie się do stołka. No i po tym jak rozwalą kontrolę nad VATem, żeby wielcy "pczedciembjurcy" nie byli już uciskani jak teraz i mogli znów 20 lat jechać na stracie xD
I nikt o tym nie mówi że jak był COVID to krzyczeli że PiS robi za mało, że popierali 500+ itd. Wiadomo w opozycji to można #!$%@?ć co się chce bo nie