Wpis z mikrobloga

@zawszemowiedziendobry to po aplikacji jestes!? Jeszcze lepiej. Nie wiem, czy z Twoim nieogarnieciem i brakiem myslenia dasz rade sobie z tymi bulkami. Jak juz zrezygnowales z pracy stricte w zawodzie to nie mogles isc GDZIEKOLWIEK indziej, tylko zajmowac etat w maku dzieciakom na studiach? 2/10 bo odpisalam.
  • Odpowiedz
@lordhellboy: kolega ze studiów ( tez prawo) przepracował dwa lata w mc donald później w jakim programie wyławiania talentów poszedł dalej teraz ma ponad 10 koła na rękę i w------e w to prawo. Wiec może się okazać ze los się do ciebie uśmiechnął
  • Odpowiedz
@zawszemowiedziendobry to po aplikacji jestes!? Jeszcze lepiej. Nie wiem, czy z Twoim nieogarnieciem i brakiem myslenia dasz rade sobie z tymi bulkami. Jak juz zrezygnowales z pracy stricte w zawodzie to nie mogles isc GDZIEKOLWIEK indziej, tylko zajmowac etat w maku dzieciakom na studiach? 2/10 bo odpisalam.

@kawazrana: zbyt inteligenta to Ty nie jestes.

Opie wez szukaj moze w zawodzie?
  • Odpowiedz
@ButelkaBezKaucji po studiach i aplikacji nie znalezc zadnej pracy chocby ocierajacej sie o wyuczony zawod to trzeba byc na serio mega ogarnietym i ambitnym. No i nie bez znaczenia jest fakt, ze OP godzi sie na prace za minimalna, wiec jakos dalby rade. Co on robil w czasie nauki? U kogo mial patronat, ze nie wyrobil sobie zadnego kontaktu? albo zarzutka, albo jest niemadry.
  • Odpowiedz
Już nie plusujcie, bo sie właśnie zwolniłem. Jakaś p---a zamówiła zestaw i po kilku minutach wróciła mówiąc, ze chce go zwrócić. Powiedziala mi, ze moze zwrócić zamówione żarcie w ciagu 14 dni od zamówienia, ja p------e co za cyrk.
  • Odpowiedz