Wpis z mikrobloga

@misieg8: nie mam żadnego dilera, jeśli ktoś pisze że tylko laravel to znaczy że miał mało do czynienia z php albo ma od niedawna, symfony jest jakieś kilka razy lepsze, już lepiej codeigniter niż to gówno łamiące masę zasad ( ͡° ʖ̯ ͡°) jak nie chce się niczego nauczyć - to laravel będzie dobry
@misieg8: oczywiście ty żadnych argumentów nie masz, wystarczy troszkę poczytać i posłuchać opinie tych co pisali i w symfony i laravelu, praktycznie każdy odradzi laravela, zwłaszcza dla osoby która chce wejść w php
@misieg8: co ma popularność do rzeczy ? XD przecież wiadomo że to co prostsze i zbudowane dla idiotów będzie bardziej popularne :) dziękuje, dobranoc, korzystając z laravela nijak php się nie nauczy, chyba że błędnych technik

on chce sie nauczyć PHP, a nie stworzyć coś na szybko byleby działało i tyle

leci czarnolisto bo szkoda tracić czasu na trolla, polecanie laravela do nauki php to jak polecanie samochodu terenowego albo tira
@Jurigag: raczej jak polecanie renault do czegokolwiek. Pojedzie, ale ile razy się #!$%@? na drodze to loteria.
Ja akurat jestem zwolennikiem Zenda, ale to ze względu na wsparcie korporacyjne. Obydwa frameworki świetnie się sprawdzą przy DDD. Laravel już wcale :D