Wpis z mikrobloga

@dlomlo: oba widziałem i nad LG się zastanawiam. Nie wiem czy warto, trochę mniej ramu i gorszy procesor. Niestety nie mam okazji poużywać obu a myślę ze różnica będzie w sofcie.
Dla mnie ważne to: szybkość działania, przydatne aplikacje, ułatwienia dostępu do ważnych funkcji, funkcjonalność, dobry aparat w nocy, mini jack, dobra antena wifi i dane komórkowe które się nie tracą. W recenzjach te kwestie często pomiajają...
Chyba że warto
  • Odpowiedz
@tytyryty: wifi w op5 poprawili, g6 osobiście odradzam - grzeje się , słaba bateria, wydajność zauważalnie gorsza niż w op5 i Mi6, szerokokątny obiektyw ma słaba jakość zdjęć no i zwykły wyświetlacz ips LCD. Najlepszy aparat ma Samsung, ale poza tym ta ich optymalizacja i wydajność ..
  • Odpowiedz
@Wirtuoz: Tak, może dlatego że LG zwiekszylo budżet PRowy i nagle chwalą? XD Testowałem, pierwsze wrażenie było ok ale później już nie. Główny aparat jest ok - szerokokątny ma beznadziejną jakość, bateria max 4h sot - w OP5 kolo 4,5h (w mi6 6-7h SoT :P) i wydajnosc daleka od OP5 i Mi6. To tak w skrocie :)
  • Odpowiedz
@Wirtuoz: Szerokokatny w ciagu dnia tez ma slaba jakosc, zerowa ilosc detali...
Bateria jest slabsza (testuje foniacze i wiem, ze ma zauwazalnie slabsza) - wydajnosc nie jest zblizona (przynajmniej dla mnie), snap 835 to duzy wzrost wydajnosci, naprawde zaskakaujaco duzy.

Najtaniej wersje 6/64 za 1700zł z Chin, w oficjalnym sklepie 2100 chyba
  • Odpowiedz
  • 0
@Pirzu G6 nie grzeje się. Bateria jest dobra. Poziom taki sam jak OP5 jak nie lepszy 5 do 6h sotu. Wydajność jest bardzo dobra. Po przejściu z iPhone nie czuję różnicy - czyli starczy dla każdego. "Zwykły ips LCD"... Najlepszy na rynku wyświetlacz LCD. Niczego mu nie brakuje. Ponadto jest wyraźnie ostrzejszy (matryca pentile w OP5). Widać kładąc te dwa modele obok siebie. Szerokokątny obiektyw miał słabą jakość w G5. W
  • Odpowiedz
@dlomlo: Dlaczego mówisz że nie testowałem? Rozumiem, że poszedłes do satruna i położyłeś dwa obok siebie? Lubie wyrażać swoje zdanie/swoją opinię kiedy ktoś przyjdzie i powie "g---o wiesz, g---o widziałeś, wiem lepiej". Tak to odbieram. Mówię swoje odczucia.
  • Odpowiedz