Wpis z mikrobloga

No kurde mać jak można być takim clikbaitciarzem. J----y przez cały odcinek mówi , że streamarka odeszła, miała problemy, nie żyje a pod koniec nagle się okazuje, że ona po prostu od kilku dni nie wchodziła na żadne social media i że s---------o to tylko przypuszczenie ( ͡° ʖ̯ ͡°)( ͡° ʖ̯ ͡°)
#deejaypallaside #polskiyoutube #rakcontent #clickbait
P.....p - No kurde mać jak można być takim clikbaitciarzem. J----y przez cały odcinek...

źródło: comment_dbHCMIRMFXMjxSYvDKTRWQmXXOdbQ9pK.jpg

Pobierz
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pokuwlp: Ja nawet nie wiedzialem o istnieniu kogoś takiego, a tu gosc ma 975k subskrybcji xD
Ja nie wiem, ludzi chyba jara oglądanie głupszych od siebie patrząc na dzisiejsze trendy typu rafonixy, magicale i inne patologie.
Jedyny prawdziwy polski youtuber to testoviron, reszta to marni clickbaiterzy i atencjusze.
Z wartosciowego contentu przytoczylbym jeszcze Buraka, ale jego nawet ciezko nazwac youtuberem, bo robi cos wartosciowego.
  • Odpowiedz
@Pokuwlp głównym rakiem jesteś Ty i wszyscy którzy taki syf plusuja, z roku na rok coraz gorsi ludzie tu piszą swoje żale, kogo to w ogóle obchodzi? Dlaczego takie coś jest w gorących? Czy to jest sensem Twojego życia?
  • Odpowiedz
@sEB-q: zainteresowało mnie bo czasami oglądałem tą streamerke tak w życiu bym tego złodzieja pallasida nie włączył( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Pokuwlp: stramy to wiekszy rak niz nie jeden TV program, bo tam przynajmniej ktos to kontroluje, by bylo ok, a tam zero czegokolwiek.. nie zal mi ludzi co to ogladaja
  • Odpowiedz
@EissIckedouw: Według Djzłodzieja jakiś facet ją oszukał i wyciekły jej nagie zdjęcia, każdy ją cisnął w donejtach dlatego popłakała się i wyłączyła streama. Od kilku dni nie ma jej na social mediach, wiec Dj pałasajd stwierdził, że się zabiła xD
  • Odpowiedz
@vaasco: Zgoda, ale chodzi mi raczej o taki content skierowany dla normika i bylo to spore uproszczenie z mojej strony. Jest wiele kanalow wartch obejrzenia, ale nie nazywalbym ich juz wlasnie youtuberami - youtuber brzmi dla mnie pejoratywnie w tym momencie poprzez wszechobecne s----------e gimbograjkow.
  • Odpowiedz
@Pokuwlp: Dzięki, w sumie mogłem się domyśleć że o nią chodzi w końcu ile streamerek moglo ostatnio popełnić s---------o. Na dwaczu były jakieś informacje o tym, że jakiś Andriej czy tam Anton właśnie porobił jej zdjęcia i ogólnie był czystym chaosem. Ciekaw jestem czy ten palisadowy sam to czytał, czy ktoś mu już wysłał przetłumaczone posty. Ehhh gdybym wiedział, że to będzie taki ciekawy temat to sam bym może coś
  • Odpowiedz