Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +146
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #tinder #s-x #blackpill #polska #bekazrozowychpaskow
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
rozowyslonikx +185
2700 plus prąd i gaz za takie coś na grunwaldzie #poznan
Zaciekawiony podnieceniem że niby dupę urywa wybrałem się przy poniedziałkowym wieczorze sprawdzić ile w tym prawy i...
Ale po kolei..
Wejście - lokal
Przed wejściem zero informacji co to za lokal. Przy drzwiach dwie okrągłe tabliczki z informacja o godzinach otwarcia i adresy profili: fb / insta po tym wiedzieliśmy że to tu.
Wystrój prosty trochę bardziej wyszukany niż w piecu na szewskiej ale według mnie gorzej niż w ogniu na pomorskiej. Sztywny klimat trochę jak w barze mleczym. Ale to moje odczucia.
Zamowienie i karta
Czytałem wcześniej o jakiś numerkach, oczekiwaniu na stolik przy barze... no ale to nie działa. Wchodzimy kierujemy się do wolnego stolika jednak zatrzymuje Nas kelnerka i informuje że czekamy na wolny stolik przy barze. Po czym woła koleżankę i pyta czy ktoś oczekuje... "czeka ktoś z Państwa na stolik" rzuca do osób z pełną buzią przepysznej pizzy siedzących przy barze. Nikt nie czeka. Możemy siadać. (moja teoria jest taka że ludzią nie chce się czekać na stoliki i wcinają przy barze - co skutkuje że nikt nic nie wie a ta numerkowa loteria w ogole nie działa. Na całe szczęście.
Siadamy szybki risercz po menu pada na pizze z salamim ( 22 zł ) + wodę ( 5zł - kinga pienińska 0,33l w plastiku).
Pizza trafia do Nas w ekspresowym tempie 5-7min ? miłe zaskoczenia - lokal był pełen.
Pizza
No jeżeli ktoś spodziewa się czego innego niż w piecu na szewskiej to nie. :) Pizza w zasadzie identyczna. według mnie np. słabsza niż w happy little truck. Po prostu d--y nie urywa. Wielkość około 33 cm - sugerują żeby brać jedną na osobę. Brak piwa (ma się to niebawem zmienić - koncesja issue).
Nie braliśmy nic innego bo wybraliśmy się właśnie na pizzatest.
Moja ocena
Jeżeli nie chcecie się w------ć tym cyrkiem z kolejką - czekajcie aż minie podniecenie.
Jeżeli szukacie czegoś wow a byliście w piecu na szewskiej - no to też raczej bym się nie pakował.
a dajcie spokój z #grubywpk
#jedzenie71 #vaffanapoli
Wrzuc jeszcze raz moze i w pierwszym zdaniu walnij vaffanapoli, bedzie na liscie i przy szukaniu po tagu widac.