Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +18
Po ślubie nazwisko powinna zmienić ta osoba, która chce, obie, bądź żadna, a nie, że w 99,9% przypadków MUSI to być kobieta, bo tak pambuk kazał i chłopy w spódnicy xD
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #oswiadczenie #slub #religia
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #oswiadczenie #slub #religia
at0th +11
Pociąg pendolino relacji Gdynia -> Warszawa. Siedzę spokojnie w pierwszej klasie. Przede mną dosiadają się Ukraińcy, facet, kobieta i zapewne ich kilkuletnia córka.
Jak tylko usiedli od razu dziecku musiała włączyć bajkę na telefonie, oczywiście bez słuchawek, sama zasiada do robienia makijażu.
Zero reakcji po zwróceniu uwagi, żeby wyłączyła ten cholerny dźwięk i mało tego nawet nie zrozumiała, że do niej mówię. Kiedy w końcu podszedłem i jasno powiedziałem jej prosto w
Jak tylko usiedli od razu dziecku musiała włączyć bajkę na telefonie, oczywiście bez słuchawek, sama zasiada do robienia makijażu.
Zero reakcji po zwróceniu uwagi, żeby wyłączyła ten cholerny dźwięk i mało tego nawet nie zrozumiała, że do niej mówię. Kiedy w końcu podszedłem i jasno powiedziałem jej prosto w
Jako iż w moim banku nie ma możliwości posiadania karty walutowej, zmuszony jestem znaleźć sobie inny bank, który tak ową posiada. Oferta jakiego banku jest najtańsza w eksploatacji w przypadku okazjonalnych zakupów z Chin? Do niczego innego nie zamierzam używać tego rachunku /karty. Oferta Alior Bank, która zwie się kantor walutowy jest ok, czy są lepsze opcje?
Pytanie numer 2. Na #gearbest zauważyłem, że przy sporej liczbie produktów pojawiła się w ciągu ostatnich dni opcja wysyłki Priority Line. Jest jakaś reguła dla tej opcji? Będzie ona na stałe czy poprostu pojawia sie i trzeba korzystać, bo w każdym momencie może zniknąć?
@StrucelRTFSC: koszt żaden, do ogarnięcia bez wychodzenia z domu, oszczędność z 10-15%.
@ekanwro: tjaaa. Jakoś nie zauważyłem.
Mam polecam
@Brudne_Mysli jakieś koszty zwiazane z prowadzeniem konta/posiadaniem karty?
Jesli chcialbys szybko na poczatku za cos zaplacic dolarami o wartosci wiekszej niz 250zł to bedzie ciezko, bo sa indywidualne limity.
Do tego wpłatomaty to duży plus
Komentarz usunięty przez autora
@losowosc
A jakie warunki trzeba spelnic, aby nie bylo limitow lub aby byly wyzsze?