Wpis z mikrobloga

@Bajczarz: @grap32: 1p-lsd polecam w c--j, 2h na peaku lezalem na łące r-----------y wizualami i fraktalami :D do tego smiechawka jest a to najlepsze na kwasie, tylko odpowiednia dawke daj bo moze mocniej wejsc jak nie jestes into psychodeliki, 250 ug za duzo XD
  • Odpowiedz
@c17h20n2s: ja też nigdy w żyłę
@Bajczarz: klama,szczur - Durczok i pudrowanie nosa xD
@grap32: poczytaj sobie trochę bezpiecznej zabawy - tam chyba było alfa-pvp, i już jest nielegalna, teraz sa analogi - nigdy ich nie testowałem, co tam jeszcze
wymieniłeś te p------e ketony - chyba bk-EBDP i MDPHP - pierwszy chyba legal, drugi już nie, na tej grupie sie nie znam i w sumie nie
  • Odpowiedz
@c17h20n2s: bo właśnie tak poleciałem xD Po pewnym czasie jakbym stracił kontrolę nad tym co robię i bardziej obserwowałem co robił autopilot. To na drugi raz ile będzie ok? Żeby było mocno, ale nie jak ostatnio
  • Odpowiedz
@Bajczarz: na drugi raz juz mozesz XD ale najlepiej to pojechac na działeczke czy nad jeziorko i poczilowac w plenerze, wtedy kazda dawka siada dobrze
@Stalowypecherz: aww zrobiles ochote, ja sobie wlasnie trufelki z coffee shopu szamie : P
@Bajczarz:no wlasnie trufle polecam xdd ale trzeba troche ich zjesc
  • Odpowiedz
@grap32: nie próbowałem, nie zabieram glosu, ale to jedna z bardziej s-----------h używek
w sumie - działa podobnie jak kwas (sory za profanacje)
możesz pomysleć czym jest moralność itd - Zbrodnia i Kara czytana na zjeździe robi imbe w głowie
po ketonach znikają wszystkie leki, możesz k---a wszystko, opisy sa na słynnym forum
  • Odpowiedz