Wjezdzam na parking w galerii wilenskiej w #warszawa i jade na poziom 1 wjazdem do góry, a jakas baba z drugą w środku nie zatrzymała się na stopie przy wjeździe, prawie walnęła w moje auto, ja miałem pierwszeństwo. Pokazuje jej palcem, że tam jest znak STOP. Koleżanka typiary otwiera szybe coś się sapiąc i pukając w czoło, to jej mowie, pytam czy zna się na znakach xD A ona "NO I CO MOŹE MNIE PAN JESZCZE UDERZY??!?" XDDDDDDDDD #logikarozowychpaskow #rozowepaski
@winterfresz gościu usłyszałem podobny tekst kiedyś od babki z mechaniki na politechnice. Kto studiował na moim wydziale ten wie jakie #!$%@? akcje się tam #!$%@?ą xD Generalnie jakiś wstęp do wytrzymałości, widząc, że nie wszyscy skumali o co chodzi w tym ja, no i to, że ja się nie #!$%@? w tańcu, to podnoszę rekę i pytam czy wyjaśni to jeszcze raz. A ona do mnie, że jakś śmiem śmieć #pdk i
@winterfresz: Albo któryś mode się na mnie uwziął. Zawistnych polaczków nie brakuje. :( Jednak wolę taki obrót sprawy, bo inaczej zwiastuje to dalsze ograniczanie wolności słowa na wykopie. Brzmi trywialnie, ale tu tak być nie powinno.
@PiccoloColo: zrobiłem prawie Ollie na desce, wymienilem gumki i ciężej skręca przez co kółka nie obcierają o deche co jest na plus, no i nie straszne mi wyjebki bo mam ochraniacze
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
Pokazuje jej palcem, że tam jest znak STOP.
Koleżanka typiary otwiera szybe coś się sapiąc i pukając w czoło, to jej mowie, pytam czy zna się na znakach xD
A ona "NO I CO MOŹE MNIE PAN JESZCZE UDERZY??!?" XDDDDDDDDD
#logikarozowychpaskow #rozowepaski
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Tak w ogóle to co u słychać?