Wpis z mikrobloga

Jak działa Pokemon Go Plus?

Mogę mieć aplikację działającą w tle i robić coś innego na telefonie czy aplikacja może mieć włączony najwyżej "battery saver"?

#pokemongo #pokewro
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cibronka: odpalasz pokemon go, parujesz z plusem, i albo blokujesz telefon/ekran, albo robisz cokolwiek innego (piszesz na wykopie np.) a plus wibruje jak pokemon/pokestop jest w zasięgu.
  • Odpowiedz
@mrpain: w praktyce też. łapałem poki plusem podczas robienia rajdów :) łapałem podczas pisania na messengerze. no i przez 95% czasu łapię z telefonem w kieszeni.
  • Odpowiedz
  • 2
@cibronka Niestety co jakiś czas samo się rozparowywuje a po kilku parowaniach przestaje parowac i trzeba robić reset telefonu (reset samej apki nie pomaga). Doskonale spisuje się w momentach gdy nie można gapic się w telefon. Łapie średnio dużo pokow ucieka. Rzuca tylko czerwonymi kulkami niepodkreconymi i tylko jeden raz. Przy braku kulek czerwonych nie rzuca niebieskimi/ żółtymi. Daje rade łapać poki i kręcić stopami w czasie jazdy samochodem tak gdzieś
  • Odpowiedz
@cibronka: na iphonach działa szybko (ale bazuję tylko na kilku filmach na yt), na andku (p9lite-2gb ram) bardzo średnio i czasem zdążysz stracić z zasięgu stopa, a ten jeszcze nie zawibrował... max 1h wytrzymuje połączony, na wyłączonym ekranie krócej, jeśli masz zaznaczone kręcenie stopami i łapanie poków to zawsze pierwsze jest łapanie poków a kręcenie stopem jest na końcu, a na LG G3 nawet nie potrafię go sparować...
  • Odpowiedz