Wpis z mikrobloga

Skończyły mi się leki a termin mam za miesiac. Rodzinna mi nie chce wypisac, myślicie że mogę iść na nocną pomoc lekarską? Wypiszą mi ssri i benzo, czy każą w-------c że z takimi duperelami przychodzę?
#depresja #ssri #kiciochpyta
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BrakNazwyUzytkownika: od dziecka u niej jestem i nie chce zmieniać, po prostu powiedziała że nie będzie mi wypisywać leków dopóki nie dostarczę papierka od psychiatry a psychiatra powiedział że papierka nie wystawi bo musi mnie widzieć. Also to zabawne bo ssri nie chce mi wypisać dopóki nie dostarcze papierka o tym że się leczę, ale benzo od ręki dostaje ( ͡º ͜ʖ͡º)
@szokal899:
  • Odpowiedz
Idz na nocną to raz. Dwa ze nie musisz isc do swojego lekarza POZ zeby wypisal recepte. Masz w karcie pacjenta wypisane wszystkie leki ktore przyjmujesz. A jak trafi sie h-j to zrob scene zawioza na oddzial dostaniesz leki polezysz 2 dni i bd miala z glowy jesli to cos powaznego i pilnego.do konca nie znam twojej sytuacji. Ale jak masz szlital z SORem to idz tam tam na segregacji zawolaja do
  • Odpowiedz
@szokal899: nie wiem czego ja sie spodziewałem po NFZ. Na doraźnej miła pani powiedziała ze nie moze mi wypisać ssri i skierowała mnie na psychiatryczna izbę przyjęć. Na izbie oburzyli sie ze po co ja do nich przychodzę. Ratownik medyczny zaczął na mnie najeżdżać a potem po cichu do kolegi powiedział "c--j niech se posiedzi godzinę k---a po receptę przychodzi". W koncu przyszedł oburzony psychiatra co ja tu robie i
  • Odpowiedz
@szokal899: Szczecin. Poczułem sie jak cpun wyłudzający receptę, jeszcze jak chciałem wyjsć to gościu do mnie pytania "a czemu pan chce wyjsć" "a gdzie pan idzie" "a po co" i dopiero po tego typu pytaniach otworzył mi drzwi wejściowe.. nie wiem czy chciał mnie sprowokować czy co, ale przecież dobrze wiedział ze byłem tylko po receptę to chyba logiczne ze po rozmowie z lekarzem chciałem wyjsć ( ͠°
  • Odpowiedz