Mam projekt laravela. api + web osobno. Niestety web nie wczytuje mi zasobów, wyskakuje błąd 404. Robiłem już composer install, update, npm install i nic nie daje. Ktoś wie co może być przyczyną? #programowanie #naukaprogramowania #php #laravel #ubuntu
@PerfectM: też nie mam pojęcia. Ja tylko commituję projekt bo kto inny go robi. Gulpa sobie zainstalowałem ale to nic nie daje. Kazano mi tylko użyć komend: composer install, update npm install artisan serve npm run dev / watch
@rvsky: Po lewej stroni widzisz że te URL przechodzą przez Router i nie może znaleźć takiego routa. Coś nie bangla z projketem więc raczej musisz sam ogarnąć albo kogoś poprosić kto zna kod bo z kuli ci tego nie wywróżę ( ͡°͜ʖ͡°)
@kao3991: Sprawdź czy Ci się assety kompilują (zapewne standardowo korzystasz z webpacka więc dokładnie sprawdź w nim ścieżki albo pokaż nam kod bo nikt Ci tutaj niczego nie wywróży).
Jakie macie doświadczenia z kobietami na stanowiskach kierowniczych? Przed chwilą widziałem tiktoka, że są dyskryminowane i nie dostają takich stanowisk. Już jest oczywiście gownoburza w komentarzach hehe #pracbaza #praca
#programowanie #naukaprogramowania #php #laravel
#ubuntu
Kazano mi tylko użyć komend:
composer install, update
npm install
artisan serve
npm run dev / watch