Wpis z mikrobloga

@lucaa: Najbardziej mnie śmieszy jak robi te swoje pseudo pomoce streamy ,,Pomóżcie mi dopaść te podłe nastolatki" ale zawsze co 5 minut zostawcie suba i łapkę oczywiście dla tego aby zwiększyć zasięg i tym samym zwiększyć szanse pomoc. Oczywiście w opisie pierwszy link do sklepu z koszuleczkami z zaraz potem do donejtów( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lucaa: Najlepsze jest to, że jeden pierdoili na drugiego jaki to ma #!$%@? kontent i widzów. A prawda jest taka, że ja np. oglądam rafonixa, rafatusa, magicala, meduse, mahonka. Tak jak większość osób na tym tagu zajrzę do każdego jak jest coś śmiesznego. A oni żyją w przekonaniu, że ich widzowie to wierni tak, że nigdzie indziej nie pójdą. Niby dlaczego jak gruby nie ma stream to nagle kanały rafonixa, medusy
@Pre-Lump: Mahonek spoko gość jest bardzo w tej chwili mi się przejadło a i widać po nim duży wpływ $ na nastawienie do życia. Jeśli chodzi o Rafonixa to można się pośmiać bo gówniarz zarobił pierwsze większe pieniądze i ma się za króla życia a jego wybujałe ego przechodzi najśmielsze oczekiwania mojego pojęcia na temat absurdu. Medusa? Fajnie potrafi te lalki na ome wybajerować i jest się z czego pośmiać jak
@lucaa: dlatego, że kiedyś był full spontan i się przyjemnie oglądało? A teraz cała rodzina dowiedziała się, że on robi z tego siano i robi ze streama #!$%@?ą patologie z Dawidem na czele? Sam Mahonek nie jest już taki sam, jest sztuczny. Zero spontaniczności w kółko te same teksty i nic więcej. Szkoda gadać>