Aktywne Wpisy
WypadlemZKajaka +599
Ile macie sytuacji w roku, gdzie prowadzicie samochód mają 1.5 promila alkoholu we krwi, że tak bardzo boicie się konfiskaty?
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
JamesJoyce +243
#praca #pracbaza #januszebiznesu
Nie ma nic lepszego niż praca u polskiego Janusza.
Więcej zdjęć we wpisie.
https://x.com/samoniniko/status/1768180112858501592?s=46&t=m4xgLKFgqFafJXbRTotN1Q
Nie ma nic lepszego niż praca u polskiego Janusza.
Więcej zdjęć we wpisie.
https://x.com/samoniniko/status/1768180112858501592?s=46&t=m4xgLKFgqFafJXbRTotN1Q
Przepraszam bardzo, ale żeby włączyć się z postoju na chodniku do ruchu na jednopasmówce trzeba poczekać aż inni pojadą, nie? Nie?!
#szosa #rower
Miałem coś podobne ostatnio, zupełnie nie tak ekstremalne jak twoje. Jechałem przed skrzyżowaniem spokojnie 30 i nagle wyprzedza mnie beta. Oczywiscie zachowana odleglosc 2 cm od rowerzysty... Wyprzedzal tylko po to zeby zatrzymac mi sie na przednim kole. Prawie spadlem z roweru, tak musialem hamowac. Pewnie jak bym w niego wjechal to hurr durr, jak ty śmieciu na
@poloq Na światłach często mi zajeżdżają drogę stając przy prawym krawężniku. Bo im szybciej o kilka sekund. Może kręcą życiówki na miastowych odcinkach. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@calkowitybrakrozumu: to nie jest to samo, sam zresztą zrezygnowałem z moto na rzecz roweru :)
na rower enduro jeszcze odkładam, póki co poruszam się szosą i/lub crossem, w zależności na co mam ochotę
Ale z tym wymijaniem na czerwonym to jest absolutny rak w wykonaniu rowerzystów. Raz mi się tak zdarzyło, że jednego rowerzystę wyprzedzałem 4 razy na odcinku 1km i to na ruchliwej i ciasnej ulicy. Na trzecich światłach otworzyłem okno i powiedziałem, żeby
Ale... co? Znak ustąpienia pierwszeństwa przejazdu na rondzie przestaje obowiązywać? I nie wiem jak rowerzyści wjeżdżają na czerwonym. Przecież z drugiej strony jadą auta.
Ps. Kierowcy powinni włączać kierunkowskaz 3-5 sekund przed wykonaniem manewru, przypatrz się ilu to robi. A to chyba najgorsze - bo musisz wyhamować glupimi v-brake'ami z 50 do 5 w ulamek sekundy.
Co do zjadu