Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Życie w pojedynkę: wyzwania i przemyślenia Ⓘ
Trochę o mnie... w tym roku kończę 45 lat, od 2012 roku jestem niepełnosprawny, mam stwardnienie rozsiane. Stan nie jest tragiczny, w sumie nie jest najgorzej jednak zdecydowałem się przejść na rentę - dostałem całkiem niezłą kwotę jak na polskie warunki. W życiu dorobiłem się swojego i nie mam zamiaru zapracowywać się, czas na odpoczynek. Jestem sam, nie mam nikogo i pewnie dzięki temu dorobiłem
Trochę o mnie... w tym roku kończę 45 lat, od 2012 roku jestem niepełnosprawny, mam stwardnienie rozsiane. Stan nie jest tragiczny, w sumie nie jest najgorzej jednak zdecydowałem się przejść na rentę - dostałem całkiem niezłą kwotę jak na polskie warunki. W życiu dorobiłem się swojego i nie mam zamiaru zapracowywać się, czas na odpoczynek. Jestem sam, nie mam nikogo i pewnie dzięki temu dorobiłem

widzialapan +103

Już dzisiaj o godzinie 21:00 startujemy z pierwszym mini wyścigiem testowym Wykop Endurance Championship
Pojedziemy autami klasy GTE oraz Porsche 919 Hybrid klasy LMP1 na dobrze znanym torze SPA (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
- LMP1:
- Porsche 919 Hybrid 2016
- GTE:
- M3 - 0kg/0%
- Ferrari - 10kg/0%
- Corvette - 40kg/0%
- Porsche - 50kg/0%
21:00 start treningu 20min
21:20 start kwalifikacji 10min
21:30 start wyścigu 30min
Kto zgłasza wstępną obecność? I jakim autem?
SERWER BEZ HASŁA
#acleague #assettocorsa #simracing #wec
źródło: comment_nWLXmTvdCg7LsaLGqI9Q2Q6TI2xYUIgT.jpg
PobierzGTE: Kuweta albo Prosiak
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Dream Pack #1
Porsche Pack #3
M3
@ACLeague Count me in na Ferrari. 90% pojadę.