Aktywne Wpisy

ilem +58
źródło: GbB80XYXUAA42L8
Pobierz
Tyrande +20
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona

i już kłopoty z turbo - poleci ktoś dobrego mechnika w warszawie od tego?
jest wielu porządnych, którzy zajmują się tylko saabami, ale jak z nimi rozmawiam o cenach, to chyba z samego tytułu naprawiania tylko saabów liczą 2x więcej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#saab #wykopsaabclub
źródło: comment_LGL0vBwcJjhdQK6CwWivPumZC3s9KLpA.jpg
Pobierzjak się napalisz na TD to Volviarze pomogą - przynajmniez z hardwareową częścią to turbo siedziało chyba w T4 (a także subarynkach i pewnie wielu innych).
a robić garretta nie będzie taniej? przynajmniej softu nie trzeba będzie ruszać.
od kilku dni mam
regeneracja turbo - 650 zł
benzyna ekstrakcyjna - 73 zł
F. oleju - 22 zł
F. powietrza - 56 zł
olej -
przy wymianie oleju, filtrów i spawanie IC 325zł za robotę to może nie tak zła cena ;)