Wpis z mikrobloga

@gosiage: no to pytaj, co się czaisz? na PW chcesz incognito? ( ͡° ͜ʖ ͡°) nawet jak ktoś w korpo pracuje może się zajmować wąską specjalizacją i nie będzie wiedział
  • Odpowiedz
@gosiage: infopraca.pl i obejrzyj strony agencji ze swojej okolicy, popytaj na forach udając klientkę. A tak naprawdę to zaczepić się w jakiejś większej firmie jako grafik, nie koniecznie w agencji. Jeszcze lepiej pracować dla siebie mając kilku klientów, wtedy jesteś panią czasu i sytuacji, nie koniecznie zarobków. No i nie oszukujmy się, po szkole nie masz doświadczenia, to wymaga paru lat pracy.
  • Odpowiedz
@gosiage: już samo to, że mieszkasz w stolicy jest sporym plusem na tym rynku
jak chcesz robić ogólnie grafikę użytkową to najlepiej do jakiejś agencji na początek żeby zrobić doświadczenie, w korpo chyba mogą gorzej patrzeć jak się zamierzasz na nich uczyć,
jak portfolio nie masz to porób sobie jakieś projekty zmyślone, kilka logo, folderów, banerów na mockupach - standardowo
chociaż z tej opcji informatyk -> grafik to ja bym
  • Odpowiedz
@tom3k85: informatyk ale bardziej helpdesk. Studia mam w kierunku grafiki, lubię ją no i tyle czasu i pieniedzy ile na nie wywaliłam...szkoda po prostu :) Chcę pracować w zawodzie. Dzięki śliczne :)
  • Odpowiedz
@xandra ja ogolnie nie pije wcale

Loguje sie w srode pierwszy raz od tygodnia bo ósmego mi sie różowy pasek podzielił na dwa :)

• Odpowiedz
@sorasill: !!!!!!!! GRATULUJE :D

Czyli jak to mój niebieski ciśnie swoich kumpli co córki maja --> dokonałeś niemożliwego, zrobiłeś dziurę w dziurze ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ciekawe co będzie jeśli jemu się trafi "dziura". Będę pierwsza która go pociśnie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz