Wpis z mikrobloga

@michok1984: Jestem milośnikiem PIS. Te kiepskie wynikli to kwestia hejtu ktory wylal sie na dobra zmiane w Janowie. Wszystko przez zla prase. Nic wiec dziwnego ze inwestujacy w konie stracili zaufanie do PoP. Reasumujac: odpowiedzialnosc spoczywa na wyborczej, PO i nowoczesnej. Ale tak to juz u tej chorej opozycji jest, zniszczyc wszystko kiedy nie jest w ich rekach i nie moga na tym zarabiac.
Mam nadzieje ze to wytlumaczenie jest wystarczajace.
  • Odpowiedz
@ToTajemnica: myślisz ,że szejków obchodzi jaka jest władza? Xd mam nadzieję, że trolujesz bo jeżeli nie to mam złą wiadomość.
Kiedyś też był PiS a pop leciał do góry. Weszła dobra zmiana na pełnej i rozwaliła wszystko.
  • Odpowiedz
@michok1984: Szejkow interesuje jakie informacje leca w swiat. W swiat poszlo ze wielki i wspanialy szef Janowa wylecial bo zla wladza go wyrzucila. Kij ze oszukiwal, wynajmowal sobie domek za bezcen, kij ze konie umieraly. Wazne ze zla wladza zrobila cos strasznego, wywalila przestepce! No i sa tego skutki teraz.
  • Odpowiedz
@michok1984: A ja ich nie utożsamiam ze sobą, bo są socjalistami, pchają się w interwencjonizm, politykę socjalną i typową dla "sprawiedliwości społecznej" kontrolę światopoglądów. To, że akurat są konserwatywni mnie gówno obchodzi. Dla mnie liczy się się gospodarka i styl podejścia do drugiego. To, co sami o sobie myślą też mnie gówno obchodzi.
  • Odpowiedz