Aktywne Wpisy
Joxek +177
Też się pogodziliscie z swoimi gruzami przez obecne ceny aut? xD
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
magnetotonieja +138
#mecz #heheszki #pasta #austria
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Chciałbym zapytać szanownych wyborców PiS, miłośników dobrej zmiany o pride of Poland.
W 2008 roku, sprzedano 45 koni za kwotę 3.125 mln euro. 2015 osiągnięto kwotę 4mln euro.
A teraz? Puste parkingi itp.Teraz osiągnięto pułap 400 tys euro xd i sprzedano 6 koni.
Czemu wszystkiego czego się dotykacie to zaminiacie w gówno? :D #polityka
I tak na koniec wyniki panstwowych społek pokazują,że zamienianie wszystkiego przez PIS w gówno to twoje urojenia,a z urojeniami to lepiej wybierz się do lekarza specjalisty.
@ZaplutyKarzelReakcji: może ją szykują pod prywatyzację? W im gorszej bedzie kondycji finansowej tym taniej ktoś kupi.
@Aironic: jak daleko sięga Twoja prognoza w czasie? Za miesiąc czy rok, bo nie wiem ile smalcu kupić?
PiS o tym nie mówił w programie wybroczym, więc? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@stan-tookie-1:
@ediz4: Dlatego poprzedni prezes pracował w stadninie przez 16 (!) lat, piastując funkcję prezesa w sumie przez rząd Buzka, Millera, dwa rządy Belki, Marcinkiewicza, Kaczyńskiego, dwa razy Tuska i Kopacz.
Ale to my mamy obsesję na punkcie PiS, a ich zastępowanie zarządzających państwowymi spółkami na wiernych i miernych to normalna i zdrowa praktyka, którą praktykował każdy rząd.
Już nie chodzi tutaj o wyzywanie od lewaków i prawaków, smutne jest to, że ludzie widzą tylko 2 partie polityczne, a niektórzy uważają, że ich głos i tak nic nie zmieni.
@ediz4: Nie, wyrzucanie kilkuset osób i zastępowanie ich osobami powiązanymi politycznie z partią to jest patologia; albo jakby powiedział Kukiz: partiokracja.
Jestem ciekaw czy będziesz tak samo bronić koalicji PO i .N, jeśli ta dojdzie do władzy i wyrzuci kilkuset
Boże jakie to musi być smutne, że żaden normalny człowiek z głową na karku nie chce współpracować z PiSem.
Rząd patologii i zawistnych nosaczy.
Nie przesadzaj już, PiS, podobnie jak inne partie, jest jedynie zbieraniną ludzi o nieco zbliżonych poglądach, natomiast nie można pisać, że SAMA PATOLA NA NICH GŁOSUJE HURR DURR.
Co czwarty Polak głosował na PiS, a co drugi nie głosował.
PiS jest partia konserwatywna o LEWICOWEJ polityce gospodarczej. Niewiele mniej LEWICOWEJ niż arcylewacka partia Razem.
Od Razem PiS się różni w zasadzie tylko polityka społeczna. Bo gospodarczo jedni i drudzy działają prawie tak samo.
Komentarz usunięty przez autora