Aktywne Wpisy
Joxek +56
Też się pogodziliscie z swoimi gruzami przez obecne ceny aut? xD
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
magnetotonieja +67
#mecz #heheszki #pasta #austria
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Chciałbym zapytać szanownych wyborców PiS, miłośników dobrej zmiany o pride of Poland.
W 2008 roku, sprzedano 45 koni za kwotę 3.125 mln euro. 2015 osiągnięto kwotę 4mln euro.
A teraz? Puste parkingi itp.Teraz osiągnięto pułap 400 tys euro xd i sprzedano 6 koni.
Czemu wszystkiego czego się dotykacie to zaminiacie w gówno? :D #polityka
Mnie prawda w oczy nie kole, bo ja pamietam jeszcze prywatyzowanie panstwowych zakladow z poczatku lat 90, a tam to sie odbywalo w zupelnie inny sposob.
Do reszty wpisu sie nie odniose, bo nie znam twojego kolegi, nie znam goscia ktory handluje konmi w stadninie obecnie i raczej niewiele jest tutaj do odniesienia sie.
To co napisalem tyczy sie ogolnej metody. Zobacz ile raz w twoim
Ja #!$%@?, jak to jest ze za każdym razem jak czytam Twoje wypociny na temat pisu, to zadaje sobie pytanie, czy Ci płacą, czy Ty faktycznie jesteś aż tak glupi. No chyba że
I ty naprawdę to wierzysz? Większość osób które nie podniecają się tym tematem w tym Ja ma świadomość że PiS w zasadzie to jest to samo. Dopóki nie partie nie znikną
Moja wiara w mity, legedy i bajania to moja prywatna sprawa (✌ ゚ ∀ ゚)☞
co robiliscie w dniu wyborow?
Komentarz usunięty przez autora
#clashroyale #hiszpanski
@Goofas: Nie mylmy pojęć. PiSowcy to narodowi komuniści wierzący a "lewactwo właściwe" to antynarodowi komuniści niewierzący.
Komentarz usunięty przez moderatora