Aktywne Wpisy

Elev +229
źródło: 1000003468
PobierzA ta dalej odrzuca rzeczywistość i fakty...
"Sylwia Peretti w nowym wywiadzie z Żurnalistą po raz kolejny otworzyła się na temat śmierci swojego syna, który zginął w wypadku samochodowym. Celebrytka twierdzi, że Patryk znał zasady dotyczące kierowania autem po alkoholu. Stanowczo zaprzeczyła, że jej syn jest mordercą."
Znał zasady kierowania po alkoholu... No faktycznie. Znał też zasady ruchu drogowego.
Jaka
"Sylwia Peretti w nowym wywiadzie z Żurnalistą po raz kolejny otworzyła się na temat śmierci swojego syna, który zginął w wypadku samochodowym. Celebrytka twierdzi, że Patryk znał zasady dotyczące kierowania autem po alkoholu. Stanowczo zaprzeczyła, że jej syn jest mordercą."
Znał zasady kierowania po alkoholu... No faktycznie. Znał też zasady ruchu drogowego.
Jaka

moze tutaj? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_mOdea9astmU6Y07PTzPJ1ew824B9abzP.jpg
Pobierzbyc moze whales powoli robią cash in
ja osobiscie zamieniam powoli część na USDT z zamiarem dokupienia nizej. korekta z tego miejsca powinna wkrotce nadejsc.
prawdziwe fomo wleci na aktywację segwit :)
źródło: comment_x1dkjVyW0d6Bw0wU4lt24IqlgYn0nd8l.gif
PobierzFomo raczej będzie przy LN
HF 2mb, zablokowanie uzytkownikow z US przez finex - to wszystko będzie przez następne 90 dni.
o------m czesc, którą zamierzałem sprzedac po 3778 $t, aczkolwiek nie wiem czy to jeszcze koniec.
korekta będzie, jak jakis whale zamknie longa... trzeba wyczekiwac duzej swiecy na
BTC kupuje się w dołkach, nie na górkach ;)
@damianos: Przy zejściu na USDT nie ma. Bo to nie fiat.
Tylko gdzie są te dołki i górki?
http://2.bp.blogspot.com/-oAWjz0pmn-A/U0GQAy_SkcI/AAAAAAAADPc/z3S3ZQ1UCIo/s1600/stock-market-cartoon1-1cadj42.png
jest duzo osob ktore ostrzegają przed usdt, bo nie ma pokrycia/to scam.
ja bym sie bal trzymac kapitał w usdt na dluzszy termin
Trochę jest wokół tego zamieszania. poza tym, na giełdzie która kieruje rynkiem (bitfinex) handel odbywa sie tak naprawde w usdt, nie usd. twórcy usdt są powiązani z twórcami finexa. ja bym uważał na to, jak finex kiedyś padnie to te tethery pospadają do 0.
jakbym kiedys postanowił sprzedać bity i porozrzucać je po gieldach, zeby dokupic nizej, to uwazalbym na te usdt. trochę jest giełd poza UE,
@Smule: nope, finex umożliwia zweryfikowanym użytkownikom wypłatę usd albo usdt po blockchainie, tj tether ale to tylko dodatek i na rynku btc/usd@finex handlujesz dolarami na pierwszym