Aktywne Wpisy

mam_spanko +377
Zrobimy z komentarzy historie wyszukiwania Robercika. Ja zacznę:
"Co to znaczy kukold?"
Zabawa od @krecikkrol z X
#lewandowski #lewandowska #batacha #afera #p0lka #glupiemirkozabaey
"Co to znaczy kukold?"
Zabawa od @krecikkrol z X
#lewandowski #lewandowska #batacha #afera #p0lka #glupiemirkozabaey
źródło: z27768682AMP,Robert-Lewandowski-zapowiedzial-gre-swojej-spolki-
Pobierz
stormi +5
nawet nie zlicze ile razy przez ostatnie 4 dni uslyszalam pytanie „ALE DLACZEGO TY NIE MASZ CHLOPAKA???” i to od osob ktore widzialam pierwszy raz w zyciu…. i nie moglam im odpowiedziec, ze to dlatego ze jestem pi*rdolnieta i dla mnie kazdy chlop ma jakies zjbbbbne cechy ktorych nie da sie przeskoczyc

o hui, robią karciankę w klimatach Doty. Jestem pewien obaw. Podejścia do #hearthstone i #gwint nie będzie chociaż z drugiej strony Valve ma dobre podejście do f2p.
https://www.facebook.com/ArtifactPolska/
#dota2
@krolik_wie_lepiej: to chyba nie brzmi jak zaleta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@epi: CYKA BLYAT
O piratach nie słyszałem =D
Z piratów Sea of Thieves i wykastrowany black flag od Ubisoftu (Skull and Bones)
@krolik_wie_lepiej: Wiadomo, że do hsa sie nawet nie zblizy z popularnoscią, ale go gwinta jak najbardziej może. Gwint nawet nie jest drugą karcianką pod względem popularności
xD Dobre te komentarze
@Tratak Magici zapowiedzieli ostatnio kolejna próbę zrobienia gry online. Magic the gathering Arena i maja zrezygnować ze wspierania magic duels. Moze tym razem cos z tego wyjdzie
Problem też wydaje mi się być w tym, że brak wirtualizacji karcianek zmuszał do wychodzenia. Ludzie spotykali się i grali. Teraz wystarczy, że odpalisz na kompie klienta i grasz z całym światem. Tylko w tym tkwi jednak brak... emocji? Nie wiem czy to dobre slowo, ale relacje internetowe są znamiennie różne od realnych. Nawet podczas wspólnego grania w gry planszowe/karciane/kalambury/reszta z kurnik...