Wpis z mikrobloga

@krolik_wie_lepiej: ( _) Coraz mniej graczom potrzeba do szczęścia... Myślałem, że rynek został wysycony przez MtG... A tu jakieś HeartStone (które wg mnie jest strasznie słabe) nawet go przebija. W międzyczasie też wyszły te jakieś GWINTY, Morrowindy i co jeszcze?... nie wiem
  • Odpowiedz
@Tratak: @farmaceut: @tallman: Tja już z Duels miało być inaczej. Dopóki całkowicie nie zmienią silnika i hmm "mechaniki" gry na komputerze nie ma szans żeby taki projekt się udał. Zresztą chciałbym np mieć w takiej grze transmisje z FNM albo innych Grand Prix. Na twtichu ogląda się spoko ale wystarczy, że człowiek na chwilę wypadnie z obiegu i już połowy kart nie kojarzy. Taki tytuł miałby potencjał ale trzeba
  • Odpowiedz
@krolik_wie_lepiej:

Problem też wydaje mi się być w tym, że brak wirtualizacji karcianek zmuszał do wychodzenia. Ludzie spotykali się i grali. Teraz wystarczy, że odpalisz na kompie klienta i grasz z całym światem. Tylko w tym tkwi jednak brak... emocji? Nie wiem czy to dobre slowo, ale relacje internetowe są znamiennie różne od realnych. Nawet podczas wspólnego grania w gry planszowe/karciane/kalambury/reszta z kurnik...

• Odpowiedz