@Miecz12: właśnie nie chcę nic po sprzęcie kleić bo kamerka trochę warta i nie chcę zniszczyć. Jakieś przyczepiane obciążniki by mnie bardziej cieszyły
@gadatos: Czaje się na niego od kilku dni, ale mój telefon ma 89mm szerokości a ten gimbal mieści ponoć tylko max 80mm i kminie czy jest jakaś możliwość adaptera albo innego rozwiązania..
Z drugiej strony też zastanawiam się czy jest sens używania gimbala ze smartfonem mając kamerkę ( ͡°ʖ̯͡°)
@Suril: nie jestem w stanie Ci powiedzieć. Najlepiej po oglądać sobie filmy na youtube i samemu zdecydować. Ja kupiłem vimple c ze względu na niską cenę.
@Beeercik: właśnie chyba nie, nie jestem pewny ale taki telefonik będzie i tak raczej za ciężki dla tego gimpala xD pierwszy raz widzę takiego byka, jak rozmawiasz na ulicy to się ludzie nie śmieją że przez tablet ? XDDD
@gadatos: Na ulicy nie zwracam uwagi, ale praktycznie każdy ze znajomych pyta się co to za telewizor / tablet mam i jak ja z tego korzystam ( ͡º͜ʖ͡º) I mówią, że za duży, nie chcieli by takiego blabla :D Ale wygoda z przeglądania internetu czy oglądania YT na takim ekranie jest okrutnie miodna :D
Kilkaset tysięcy żeby jeździć w kurtce z prędkością dużego to całkiem rozsądny wybór. To chyba taka nowa definicja lukausu w Polsce. Bez spinki tylko:p #transport #bogactwo #zima
Z drugiej strony też zastanawiam się czy jest sens używania gimbala ze smartfonem mając kamerkę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Suril: nie jestem w stanie Ci powiedzieć. Najlepiej po oglądać sobie filmy na youtube i samemu zdecydować. Ja kupiłem vimple c ze względu na niską cenę.
@Suril: gdzie jest w podobnej cenie ?
@Beeercik: to za duży xD
Nie ma tam możliwości dokręcenia własnego adaptera który rozszerza się bardziej niż te 80mm? :)
I mówią, że za duży, nie chcieli by takiego blabla :D
Ale wygoda z przeglądania internetu czy oglądania YT na takim ekranie jest okrutnie miodna :D
Co do wagi to faktycznie, waży 250g a ten gimbal