Jest dobra cebula na FeiyuTech Vimble c . https://www.pepper.pl/promocje/gimbal-reczny-feiyutech-vimble-c-smartphone-gimbal-49874 . Osobiście sam go zamówiłem jakiś czas temu i ostatnio do mnie dotarł. Dużo ludzi p--------o że jest głośny. Albo dostaliście wadliwy sprzęt albo źle umocowaliście telefon, nie słychać żadnych dźwięków. Gimpal działa świetnie jak za tą cenę. Jedyny problem jaki mam to trzęsienie się sprzętu jak zakładam kamerkę sportową. Jest chyba za lekka i sprzęt działa wtedy wadliwie.Tak przy okazji macie jakieś sposoby by sobie z tym poradzić ?
Zamawiając z #tomtop nie spodziewajcie się szybkiej wysyłki, a tym bardziej kontaktu z suportem który leci w c---a jak cały ten sklep. Ale sprzęty przychodzą. Przy zamówieniu piszcie że chcecie bez vatu.
Wklejam filmik nakręcony przez jakiegoś gościa xperią m5 i tym gimpalem.
@Miecz12: właśnie nie chcę nic po sprzęcie kleić bo kamerka trochę warta i nie chcę zniszczyć. Jakieś przyczepiane obciążniki by mnie bardziej cieszyły
@gadatos: Czaje się na niego od kilku dni, ale mój telefon ma 89mm szerokości a ten gimbal mieści ponoć tylko max 80mm i kminie czy jest jakaś możliwość adaptera albo innego rozwiązania..
Z drugiej strony też zastanawiam się czy jest sens używania gimbala ze smartfonem mając kamerkę ( ͡°ʖ̯͡°)
@Suril: nie jestem w stanie Ci powiedzieć. Najlepiej po oglądać sobie filmy na youtube i samemu zdecydować. Ja kupiłem vimple c ze względu na niską cenę.
@Beeercik: właśnie chyba nie, nie jestem pewny ale taki telefonik będzie i tak raczej za ciężki dla tego gimpala xD pierwszy raz widzę takiego byka, jak rozmawiasz na ulicy to się ludzie nie śmieją że przez tablet ? XDDD
@gadatos: Na ulicy nie zwracam uwagi, ale praktycznie każdy ze znajomych pyta się co to za telewizor / tablet mam i jak ja z tego korzystam ( ͡º͜ʖ͡º) I mówią, że za duży, nie chcieli by takiego blabla :D Ale wygoda z przeglądania internetu czy oglądania YT na takim ekranie jest okrutnie miodna :D
Zamawiając z #tomtop nie spodziewajcie się szybkiej wysyłki, a tym bardziej kontaktu z suportem który leci w c---a jak cały ten sklep. Ale sprzęty przychodzą. Przy zamówieniu piszcie że chcecie bez vatu.
Wklejam filmik nakręcony przez jakiegoś gościa xperią m5 i tym gimpalem.
#cebuladeals #zakupyzchin #banggood #gearbest #aliexpress
Z drugiej strony też zastanawiam się czy jest sens używania gimbala ze smartfonem mając kamerkę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Suril: nie jestem w stanie Ci powiedzieć. Najlepiej po oglądać sobie filmy na youtube i samemu zdecydować. Ja kupiłem vimple c ze względu na niską cenę.
@Suril: gdzie jest w podobnej cenie ?
@Beeercik: to za duży xD
Nie ma tam możliwości dokręcenia własnego adaptera który rozszerza się bardziej niż te 80mm? :)
I mówią, że za duży, nie chcieli by takiego blabla :D
Ale wygoda z przeglądania internetu czy oglądania YT na takim ekranie jest okrutnie miodna :D
Co do wagi to faktycznie, waży 250g a ten gimbal