Wpis z mikrobloga

Witajcie Mirki!

Jako że konto dopiero założone to się przedstawię.
Jesteśmy rosnącym serwerem #minecraft z aktywną administracją, jeśli któryś z was szuka jakiegoś dobrego serwera EasyHC to trafiliście bardzo dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°) w przyszłości dodany będzie również skyblock ale to dopiero jak serwer się rozrośnie.

wersja: 1.7-1.8
Adres: CraftMac.ench.pl

Żeby umilić Wam początki na naszym serwerze, zorganizowaliśmy małe #rozdajo mianowicie będzie to parę voucherów na rangi do wykorzystania na naszej stronie

Na Vipa 30d

104770-HWN75
104772-GAGLI
104774-XUGBV
104776-ULZVN

Na SVipa 30d

104778-OKMYV
104780-APFXV

Mamy nadzieję, że serwer przypadnie Wam do gustu i zostaniecie z nami na dłużej, jeśli okaże się że reklama tutaj przyciągnęła parę graczy na nasz serwer to będziemy robić więcej #rozdajo i organizować konkursy, tak więc Zapraszamy i Miłej Gry!

#mirkocraft
  • 14
@CraftMac: Aktualizacja pluginów to jakiś dzień, nie ma czegoś takiego jak przywiązanie do wersji, pluginy mają taką samą funkcjonalność, a więcej rzeczy jest dodanych. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Kuracyja: wowowow, bordo? Sprzedałeś za życie? W ogóle jak tam z Twoją nielegalną działalnością nagrywającą różne rzeczy? xD Słyszałem, że ostatnio koniopodobne znowu w modzie są ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk (jak to mawia
W ogóle jak tam z Twoją nielegalną działalnością nagrywającą różne rzeczy? xD Słyszałem, że ostatnio koniopodobne znowu w modzie są ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@achtunki: kek, jaka nielegalna działalność? O co ci chodzi? O moje streamy? ( ͡º ͜ʖ͡º) A kuce to przeszłość