Aktywne Wpisy
groman43 +1097
Ejmen +16
#siatkowka Co w sumie stoi na przeszkodzie w tym kraju, żeby zacząć promować siatkówkę na masową skalę. Zadbać o oprawę Plusligi, uczynić grę jeszcze bardziej widowiskową. Z koszykówką amerykanom się udało, NBA zna każdy a przecież to ta sama dyscyplina co w Eurolidze. Trochę chęci, pieniędzy i siatkówka byłaby tutaj nr.1. Tutaj sportowcy i działacze podchodzą na poważnie do sprawy, są konkreti, a nie #!$%@? alkoholicy disco polowcy złodzieje z PZPNu
Jako że konto dopiero założone to się przedstawię.
Jesteśmy rosnącym serwerem #minecraft z aktywną administracją, jeśli któryś z was szuka jakiegoś dobrego serwera EasyHC to trafiliście bardzo dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°) w przyszłości dodany będzie również skyblock ale to dopiero jak serwer się rozrośnie.
wersja: 1.7-1.8
Adres: CraftMac.ench.pl
Żeby umilić Wam początki na naszym serwerze, zorganizowaliśmy małe #rozdajo mianowicie będzie to parę voucherów na rangi do wykorzystania na naszej stronie
Na Vipa 30d
104770-HWN75
104772-GAGLI
104774-XUGBV
104776-ULZVN
Na SVipa 30d
104778-OKMYV
104780-APFXV
Mamy nadzieję, że serwer przypadnie Wam do gustu i zostaniecie z nami na dłużej, jeśli okaże się że reklama tutaj przyciągnęła parę graczy na nasz serwer to będziemy robić więcej #rozdajo i organizować konkursy, tak więc Zapraszamy i Miłej Gry!
#mirkocraft
*btw wasz serwer ma coś wspólnego z serwerem mirkocraft?
@Bielaxos o tu
@Kuracyja
@achtunki A przepraszam, tag nie został przeze mnie dobrze sprawdzony, w następnych postach się On nie pojawi.
@Kuracyja: wowowow, bordo? Sprzedałeś za życie? W ogóle jak tam z Twoją nielegalną działalnością nagrywającą różne rzeczy? xD Słyszałem, że ostatnio koniopodobne znowu w modzie są ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk (jak to mawia
@achtunki: kek, jaka nielegalna działalność? O co ci chodzi? O moje streamy? ( ͡º ͜ʖ͡º) A kuce to przeszłość