Wpis z mikrobloga

polecicie cos co moge kupić w cenie powiedzmy 100zł? nie zależy mi na smaku, dymie czy co tam się patrzy w tych efajkach, ale najbardziej mi zalezy na tym zeby to sie nie psuło, wylewało i zebym nie musial sie z tym babrac. Cos polecicie?
#epapierosy #epapieros
  • 15
@a665321: zasada dzialania podobna, aczkolwiek boxa nigdy nie mialem, wiec nie ręczę. Samo aio mam dwa, jezeli nie jestes czlowiekiem ktory onanizuje sie do wielkosci chmury i napiecia elektrycznego - aio wystarczy.

Co do sklepu, e dym jest spoko, zwlaszcza jezeli masz stacjonarny u siebie w mieście. Wtedy mozna olac zamawianie przez internet i przejść sie do sklepu, maja tego na stanie miliony.

Z sama eksploatacja tez nie ma.problemu, grzaleki kupisz
@a665321: kupilem kilka dni temu ego aio pro. Grzałki ludzie polecają cubisy MTL 0,6 Ohma, dla mnie to gówno, bo dymu prawie nie ma i po kilku buchach gorący liquid strzela w ryj - testowałem dwie takie grzałeczki które dokupiłem do zestawu.

Najlepiej mi się bucha na 0,5 DL którą dostałem fabrycznie z aio - taka grzałka z siateczką, duża chmura, ale też czasami strzela. Generalnie to szalu nie ma z
a czym to sie rozni

@a665321: Pojemnością baterii i kształtem, ja na twoim miejscu brałbym smok vape pen, przynajmniej nie będziesz miał liquidu w ustach ale najlepiej trochę dołożyć i mieć coś solidnego np. Istick pico + LG HG2

może to jest kwestia twoje likłidu a nie grzałek

@MrXavery: To kwestia tego atomizera, zawszę pluje.
@Mirabeleknienawisci: Spełnia zadania, ale w cenie niewiele wyższej można mieć Smok stick v8, który bije AIO o lata świetlne. Nie dość, że bateria jest pojemniejsza to Smok jednak robi porządne grzałki a te od Joyetech do Cubisów/AIO co tu dużo mówić, to gówno. Nie dość, że nie wyciąga smaku to jeszcze pluje. @a665321 Jeśli nie zależy ci na czasie a wolisz przyoszczędzić zamawiaj w Chinach, przez faststech albo gearbest. Dolar jest
@a665321: W tej cenie jedyny słuszny wybór to Ego Jajo, ale to co zaoszczędzisz na sprzęcie wydasz na olejki, grzałki wyłącznie 0,5 kupuj te z siateczką a liquidy liqueen ewentualnie rób samogony na bazie 70/30 inaczej będzie strzelał i pluł...