Aktywne Wpisy
Teuvo +149
mechanik zadzwonił i nie wymieni mi rozrządu w moim prostym silniku tsi z łatwym dostępem do wszystkiego bo niby nie posiada jakiegoś elektronicznego narzędzia bez którego później auto będzie wywalało błędy
własne tak mi idzie rozwiazywanie problemów, nawet najprostsza wymiana którą byle mietek powinien potrafić zrobić rośnie znowu do rangi jakiegoś bagna które będzie się ciągnąć
własne tak mi idzie rozwiazywanie problemów, nawet najprostsza wymiana którą byle mietek powinien potrafić zrobić rośnie znowu do rangi jakiegoś bagna które będzie się ciągnąć
o__0 +362
Mamy do #rozdajo 3 pakiety Rozszerzone (ponad 80 stacji telewizyjnych) na okres 30 dni. Dzięki usłudze WP Pilot macie możliwość oglądania telewizji z komputera, #android, #ios gdziekolwiek jesteście.
Wystarczy zarejestrować się w WP Pilot, aby uzyskać bezpłatny i natychmiastowy dostęp do kilkunastu kanałów z naszej startowej oferty.
Dla tych, którym nie poszczęści się w losowaniu mamy promocyjną cenę pakietu Rozszerzonego za jedyne 9,90zł, zamiast 24,90zł. Promocja trwa do końca sierpnia. #cebuladeals
Losowanie odbędzie się przez #mirkorandom w poniedziałek o godzinie 12:00.
PS. Co każde 500 plusów dorzucamy do puli kolejny pakiet Rozszerzony.
Juz znalazlem odpowiedz ze nie, meh
@WirtualnaPolska: Nie.
@loza__szydercow: chyba nie dałem rady ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale może następnym razem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale zawsze chętnie nagrodzę celną szyderę, oznaczaj :)
@SofaJestem
@FANZ0UN
@Alezja
@antslom