Aktywne Wpisy
teslamodels +61
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
Runaway28 +35
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mireczki mam problem z bratem. Ma 21 lat i po prostu olał studia, powiedział że na nic mu to nie przyda się i zaczął pracować i uczyć się #programowanie bo naczytał się w internecie, że dużo zarabiają. Nie chcę mu podcinać skrzydeł, ale boję się, że mu nie wyjdzie i zostanie z niczym, chłopak ma tylko maturę i liceum. Wyjechał do Anglii pracować, a po pracy uczy się programowanie, druga sprawa jest słaby z matematyki więc nie wiem czy jest sens w jego przypadku. Wiem, że nie powinienem mu układać życia, ale chcę, aby miał dobre życie, proponowałem mu, że zafunduję mu kurs spawacza, to nie chciał. Sam nie wiem jak mu pomóc, nie chcę, aby obudził się za 5 lat z ręką w nocniku.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: NowyJa
@AnonimoweMirkoWyznania: Albo za pięć lat obudzi się z ręką w nocniku albo jako programista 15k. Tak czy inaczej to jego życie i jego sprawa.
=== Janusz house
@Nicescroll:
Wolałbym wiedzieć zanim wtrącę się w dyskusję. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nicescroll: nie jest wstyd sie przyznac bo https://www.youtube.com/watch?v=7xH7eGFuSYI a w poprzedniej firmie widzialem widelki na wszystkie stanowiska, widzialem paski niektorych znajomych i do tego najzwyczajniej w swiecie ludzie daja znac za jaka kase przeszli do jakiej firmy. znajomi z bylej pracy, z obecnej pracy, ze studiow. bardzo #!$%@? programista nie znajdzie zatrudnienia, slaby/przecietny dostanie prace za mniejsze pieniadze niz dobry, no ale kurde, nie bedzie cale zycie