Aktywne Wpisy
Na ile ją oceniacie?
- 1/10 4.1% (40)
- 2/10 5.6% (55)
- 3/10 12.4% (121)
- 4/10 19.3% (188)
- 5/10 23.2% (226)
- 6/10 19.4% (189)
- 7/10 9.7% (95)
- 8/10 2.5% (24)
- 9/10 3.8% (37)
pepepanpatryk +17
Jak to jest, że ktoś kto nie może uzbierać 50k zł na wkład własny może się zakredytować na pół bańki na 30 lat korzystając z tego programu mieszkanie bez wkładu własnego + bk2? Przeciez to jest chore. #!$%@? człowiek odkłada pieniądze, szuka sposobu, żeby jak najmniej tracić, kształci się, żeby lepiej zarabiać, odkłada plany na budowe rodziny na czasy jak się będzie lepiej zabezpieczonym, a ktoś narobi dzieciaków, bez jakiegokolwiek przemyślenia, robi
Mirki, zakochałem się jak #!$%@?. Poznaliśmy się 5 dni temu na zaadoptujfaceta.pl. Rozmowa skleiła się tak bardzo doskonale, że rozmawiając z nią wyłącznie przez internet już czułem że to jest ta jednyna. Kiedy dowiedziałem się że ma syna, kompletnie mnie to nie ruszyło w żaden negatywny sposóļ. "Jeśli coś z tego wyjdzie, to kurna wychowam jak swoje". Rozmowa kleiła się do tego stopnia, że #!$%@?łem dość srogi numer w pracy, otóż wykorzystując mające się ku końcowi choróbsko - postanowiłem trochę nagiąć fakty, i wytarmosić sobie u lekarza L4 do końca tygodnia. Dzisiaj pojechałem do niej. Mieszka jakieś 90 km ode mnie, na szczęście trasa jest bardzo dobra, jedzie się w zasadzie wyłącznie dobrymi drogami, a pod koniec - piękną dwupasmówką. Jak się zobaczyliśmy, to pierwsze co zrobiliśmy to mocno się przytuliliśmy i pocałowaliśmy. Serce biło mi jak opętane. Następnie złapaliśmy się za ręce i poszliśmy na spacer. Cholerna miłość od pierwszego wejrzenia! Spacerowaliśmy po mieście, całowaliśmy się i przytulaliśmy co chwilę. Po drodze dowiadywałem się coraz bardziej jak bardzo bliskie sobie są nasze dusze, a motyle w brzuchu zapierdzielały tak bardzo że myślałem że zaraz rzygnę tęczą. Historia ma swoją dalszą część, ale nie ma już po co dalej opowiadać, myślę że napisałem wystarczająco dużo. I dla ciekawskich - nie, nie wylądowaliśmy w łóżku. Pomimo wzajemnej fascynacji sobą - oboje mamy swoje zasady, i się ich trzymaliśmy.
Pomimo tego że jestem z natury logikiem/analitykiem, wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia. Bo taka właśnie miłość mnie trafiła prosto w łeb. Pozdrawiam.
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #milosc
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
@AnonimoweMirkoWyznania: Rozstanie po miesiącu jak się okazuje że poza przytulaniem i całowaniem tak naprawdę nie ma o czym gadać. Been there, done that ¯\(ツ)/¯