Aktywne Wpisy
DrCieplak +250
Śmieszne jak dzisiaj #rozowepaski mówią że nie będą się babrać w kupach dziecka, po czym kupują kota i wyjmują jego g---o z kuwety 2 razy dziennie. Dziecko mając dwa lata będzie siadać na nocnik a kolejne dwa lata później będzie się załatwiać jak dorosły, kot będzie srał do pudełka do końca życia a #p0lka która się tak brzydzi kupy dziecka będzie ten kał wybierać i to już jej
DrCieplak +487
I co, dumni jesteście z siebie? #nieruchomosci #depresja
Co za ułomni ludzie tu siedzą to ja p------e.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Wooooo: czy jeśli, jak to określiłaś "tylko" Wykop to znaczy, że mamy pluć na własną historię i Bohaterów?
nie ogarniam, jacy ci ludzie są s---------i... jak was tak bardzo boli, że ktoś szanuje swoją ojczyznę, to zrzeknijcie się lewackie s---------y obywatelstwa i w------------e, granice otwarte...
@Wooooo: Jeden z nielicznych dni kiedy taki ubiór jest w pełni uzasadniony ale nie, p-------ć się trzeba.
i właśnie przez takie komentarze spadł do poziomu wód gruntowych.
@Nivele: Ale p---------e. Po prostu śmieszne jest to jak wszyscy ludzie nagle stają się wielkimi patriotami.
@Wooooo: jakiego dramatyzmu? Wyśmiewasz ludzi, którzy mają w przeciwieństwie do ciebie kulturę i dobre wychowanie, bo szanują swoją ojczyznę i jej historię, to pisze ci wprost co o takich myślę. Teraz nie próbuj się głupio tłumaczyć, bo pogrążyłaś się już wystarczająco...
@PiersiowkaPelnaZiol: Myślę, że jednak pewnych wzorców nie należy powielać. No chyba, że staniki w biel i czerwień to nowy wymiar patriotyzmu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@PiersiowkaPelnaZiol: A widziałeś w stanach żeby tłumnie ludzie w koszulkach "9/11 never forget" dumnie chodzili?
Flaga i godło to zupełnie co innego niż symbol polski walczącej, nauczcie się tego wreszcie bo aż wstyd.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora