Aktywne Wpisy
Lewusx +25
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
PanNieznanypl +59
Moim problemem nie jest #praca w #korposwiat tylko ogólnie praca na etacie, marnowanie najlepszych 8 godzin życia każdego dnia, za pieniądze jakiekolwiek by nie były to nie mające żadnej wartości w porównaniu do tego czasu którego nikt nie zwróci, życie mija jak przez palce, a my jesteśmy szczurami w tym kołowrotku, jedyny mój sposób na życie to #biznes nie widzę siebie na etacie tyrajacym do końca
Decyzję podjęłam już w piątek ale nic nie pisałam bo byłam cała rozstrzęsiona i nie miałam do tego głowy xD
W piątek zadzwoniła jeszcze raz do mnie miła Pani, zareklamowała firmę, dlaczego warto u nich pracować itd. Gdy doszło do gadania o kasie, zaproponowała mi tyle co mam w obecnej pracy, więc powiedziałam że tyle mam obecnie i zmieniając pracę na lepszą chciałabym również zmienić zarobki na lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trochę ponegocjowaliśmy, ostatecznie przystała na moją propozycję ale ja powiedziałam, że jeszcze muszę porozmawiać z obecnym pracodawcą bo może zaproponuje więcej xD
No i faktycznie miałam, renegocjować warunki w obecnej pracy ale stwierdziłam, że siedzę tu już 2,5 roku, wszystko czego mogłam się nauczyć tutaj, już się nauczyłam i czas na zmiany, skoro i tak jest dobra okazaja :-)
Zadzwoniłam do szefa, powiedziałam że uznałam, że to najlepsza pora na zmiany dla mnie i chciałam złożyć wypowiedzenie.
Szef przyjął to dość spokojnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) (tak wiem, widocznie taka ważna dla niego byłam xD) i oddzwoniłam do kobietki z którą rozmawiałam o nowej pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak więc, od września zaczynam nową pracę za lepsze zarobki w miejscu które czy będzie lepszym to się okaże ale na pewno mam większe szanse na rozwój :-)
Pijcie ze mną kompot! :-)
I jeszcze taka mała dygresja - serio najwięcej plusów zdobył komentarz:
Serio jeśli coś Was satysfakcjonuje to nie dopuszczacie do siebie myśli, że może być lepiej?
#pracbaza #chwalesie
_________________________________________________________________________________
#opowiescimango - chcesz byc na bieżąco? OBSERWUJ :-)
Komentarz usunięty przez autora
Gratulacje. Powodzenia. :-)
@MangoZjem: nawet się nad tym nie zastanawiaj, przecież z 5km widać, że pisał to jakiś frustrat.
...::: PRZESTAŃCIE ŁYKAĆ BAITY TEGO STULEJARZA :::...
zawsze warto
@antros: dla ciebie może to tracenie czasu, ale widzisz, że zmieniła pracę, będzie zarabiała więcej i poznawać coś nowego. To chyba standard żeby nie być na straconej pozycji - czyli szukać pracy dopiero jak cię zwolnią, albo utkwić w jednej na całe życie słabo się rozwijając.
Wymienilam same plusy aktualnej, zeby pozostac konsekwentna gdy wymienialam same plusy przyszlej, chociaz fakt, jakbym miala wymienic minusy obecnej to musialabym sie chwile zastanowic.
@MangoZjem: jeżdżenie na rozmowy o pracę to całkiem duża aktywność
@antros: przeciez to tylko rozmowa. ja przede wszystkim jezdze na rozmowy, zeby nie wypasc z obiegu. zeby wiedziec jakie oczekiwania stawiaja pracodawcy. pojscie na rozmowe to jeszcze nie deklaracja, zmiany pracy. No i zarobki to nie jedyne kryterium. Jak ktos jezdzi po sklepach za nowym telewizorem
@MangoZjem: z Toba bym sie nawet 12 letniej w----y nie napił